Росія шукає боєприпаси і добровольців: що стоїть за майбутнім візитом Путіна в КНДР і в чому інтерес обох держав
Росія шукає боєприпаси і добровольців: що стоїть за майбутнім візитом Путіна в КНДР і в чому інтерес обох держав

Росія шукає боєприпаси і добровольців: що стоїть за майбутнім візитом Путіна в КНДР і в чому інтерес обох держав

Найближчими днями російський диктатор Володимир Путін може відвідати Північну Корею, щоб ще більше зміцнити співпрацю двох країн у сфері озброєнь. Очікується, що цього разу ватажок Кремля проситиме у Кім Чен Ина не лише зброю, а й живу силу.

Країна-терорист РФ потребує будівельників і навіть "добровольців" для відправлення на лінію фронту в Україні. Про це повідомляє видання ВВС.

Південнокорейські джерела припускають, що зустріч Путіна та Кіма може відбутися вже 18 червня, а супутникові знімки зафіксували очевидну підготовку у Північній Кореї. При цьому кремлівські пропагандисти навмисне підігрівають градус довкола теми візиту Путіна в КНДР.

Зокрема, в РФ вихваляються, що їхній диктатор вперше за більш ніж 20 років відвідає КНДР, а також розуміють, що Захід уважно стежитиме за переговорами двох диктаторів. Нещодавно у Кремлі заявили про можливість "дуже глибоких відносин" між Росією та Північною Кореєю. Також керівництво РФ видало, що Захід має ще раз подумати, перш ніж кинути виклик РФ і КНДР.

На Заході впевнені, що Путін їде до Кіма просити ще більше зброї для російської окупаційної армії. Крім того, агресор шукає будівельників та навіть "добровольців" для відправлення на лінію фронту в Україні.

У відповідь Пхеньян розраховуватиме отримати російську продукцію, а також технологічну допомогу для військових цілей, включаючи свою програму ракет великої дальності, яка зрештою опиниться на відстані удару від США.

При цьому аналітики вважають, що цим візитом Путін хоче показати, що в Росії нібито лишилося багато друзів по всьому світу. Також диктатор може просто продемонструвати, що він робитиме те, що хоче.

Нагадаємо, міністр оборони Південної Кореї Шин Вон Сік заявив, що Північна Корея відправила до Росії контейнери майже з 5 млн артилерійських снарядів. Російський диктатор Володимир Путін, ймовірно, проситиме ще більше боєприпасів під час свого майбутнього візиту до Пхеньяну.

Раніше повідомлялося, що диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин задумав розвивати зв'язки з країною-агресором Росією для того, щоб оживити економіку своєї країни. Заводи почали працювати з підвищеною потужністю, а міністр оборони визнав, що економічна ситуація в КНДР значно покращилася завдяки російським постачанням продовольства, сировини та нафтопродуктів.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом