SLAVIA відповіла, чи офіційно розлучилась з Дзідзьо: які стосунки у зірок зараз
SLAVIA відповіла, чи офіційно розлучилась з Дзідзьо: які стосунки у зірок зараз

SLAVIA відповіла, чи офіційно розлучилась з Дзідзьо: які стосунки у зірок зараз

SLAVIA (Ярослава Хома) вперше розповіла, що вона з Михайлом Хомою (відомий як Дзідзьо) розлучилась офіційно. Це сталося приблизно влітку 2021 року.

Утім Дзідзьо та SLAVIA продовжують спілкуватися та підтримувати одне одного. У них завжди є про що поговорити.

Пригадую, коли ми з Михайлом оформили документи про розлучення, то пішли святкувати. Прийшли в ресторанчик, нас там вже всі офіціанти знають, ми часто там буваємо, присіли за столик і проговорили, напевно, дві години. А потім підходить офіціант і каже: "Може, вам все-таки кави з тортиком". Ми навіть не помітили, як промайнув час,
– розповіла співачка.

SLAVIA зізналась, що Михайло як друг їй дуже подобається: він приділяє увагу і турбується, навіть більше, ніж про близьких людей. Вдома як чоловік він був зовсім інший.

"Михайло пояснював, що коли мама сварить свою дитину, то не означає, що вона її не любить. Казав сприймати його критику за любов. Я так і сприймала", – зауважила Ярослава.

SLAVIA підкреслила, що їхня пара – одна з небагатьох, що змогла підтримати здорові людські стосунки. Вона це дуже цінує. Хоч і не впевнена, як ставиться до цього сам Михайло.

Розлучення Дзідзьо та SLAVIA

  • Про проблеми у стосунках співаків стало відомо після відвертого інтерв'ю SLAVIA, у якому вона вперше заговорила про складні відносини з чоловіком та образи на нього.
  • Вже у квітні 2021 року Дзідзьо повідомив про розлучення з дружиною. Він розповів, що вже 9 місяців подружжя не жило разом. Згодом Михайло й Ярослава ухвалили рішення про розрив.
  • З розповідей SLAVIA, вона у цьому шлюбі відчувалась непотрібною. Дзідзьо був зайнятий своєю роботою і не мав часу на сім'ю. Їм бракувало спілкування і тепла.
  • Після гучних інтерв'ю, скандальних коментарів, чуток про роман з Цибульською, колишня пара не тримає зла один на одного. Артистка досі вітає співака з днем народження, а він допомагав ексдружині та відповідав на її прохання. Відомо, що розкішну квартиру у Києві артист залишив Ярославі.
Источник материала
Поделиться сюжетом