Тренера "Реал" Мадрид хочуть ув'язнити: у чому завинив Карл Анчелотті
Тренера "Реал" Мадрид хочуть ув'язнити: у чому завинив Карл Анчелотті

Тренера "Реал" Мадрид хочуть ув'язнити: у чому завинив Карл Анчелотті

Генеральна прокуратура Іспанії посилила звинувачення проти головного тренера мадридського "Реала" Карло Анчелотті у справі про ухилення від сплати податків.

Раніше італійського фахівця звинувачували у двох податкових злочинах, проте тепер кількість епізодів, що інкримінуються, зросла до п'яти, а термін можливого ув'язнення – до п'яти років позбавлення волі.

Карло Анчелотті, скріншот: Youtube

Суть справи полягає в тому, що під час свого попереднього перебування в Іспанії Анчелотті, за даними слідства, приховав від іспанської скарбниці значну частину своїх доходів, отриманих від "Реала" та інших комерційних партнерів.

За інформацією видання El Mundo, обсяг несплачених італійцем податків перевищив 120 тисяч євро на рік, що згідно із законодавством Іспанії вже вважається кримінальним злочином.

Згідно з матеріалами справи, у період з 2014 до 2015 року Анчелотті перераховував кошти, отримані від "Реала" за використання його іміджевих прав, на рахунки офшорної компанії Vapia Limited, зареєстрованої на Британських Віргінських островах. Загальна сума, переведена таким чином, становила понад 2 мільйони євро.

Карло Анчелотті, скріншот: Youtube

Крім того, прокуратура виявила, що тренер також отримував кошти на офшорні рахунки від таких компаній як Nike, Nexon Europe та Cecil Purnell за укладені з ними рекламні контракти на загальну суму понад 2,5 мільйони євро.

За оцінками іспанських фіскальних органів, внаслідок приховування цих доходів Анчелотті ухилився від сплати податків у розмірі понад 386 тисяч євро у 2014 році та майже 676 тисяч євро у 2015 році.

Знай.ua писав, пенсіонери вже 50 років живуть у джунглях: харчуються оленями, лікуються травами, про Google і чути не хочуть

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны