У Румунії автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою, чотирьох госпіталізували
У Румунії автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою, чотирьох госпіталізували

У Румунії автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою, чотирьох госпіталізували

У Румунії автобус із 57 громадянами України зіткнувся з вантажівкою. Чотирьох українців, з яких двоє дітей, госпіталізували.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі МЗС України.

У відомстві зазначили, що в ніч на 17 червня у Румунії потрапив у ДТП автобус із пʼятдесятьма сімома громадянами України, серед яких були сорок двоє дітей.

За інформацією Міністерства надзвичайних ситуацій Румунії, аварія сталася на залізничному переїзді в місцевості Торі-Верде-Міхай Вітязу, повіт Констанца, о 03.30 ночі. Автобус із українцями зіткнувся з вантажівкою.

«Пʼятнадцять осіб отримали медичну допомогу на місці. Четверо осіб, з яких двоє дітей, госпіталізували в лікарню. Сорок девʼять осіб не потребували госпіталізації та були розміщені в спортивному залі міста Невода та забезпечені усім необхідним», – наголосило МЗС.

Посольство України в Румунії після ДТП перебувало на постійному зв'язку з румунським Міністерством надзвичайних ситуацій, поліцією та лікарями. Підкреслюється, що українські консули та румунські рятувальники надали всю необхідну допомогу.

Станом на зараз усі постраждалі після медичного огляду та допомоги були доставлені в спортзал міста Невода, де всі разом дочекалися іншого автобуса та продовжили поїздку, поінформували у МЗС України.

У відомстві подякували румунським службам порятунку за співпрацю та оперативне реагування та побажали групі українців безпечної подальшої подорожі.

Як повідомляв Укрінформ, 6 червня дві громадянки України загинули внаслідок лобового зіткнення пасажирського і вантажного потягів поблизу чеського міста Пардубіце.

Фото: ЗМІ Румунії

Теги по теме
Украина ДТП
Источник материала
loader