Уперше з початку повномасштабного вторгнення: "Океан Ельзи" анонсував ювілейний концерт
Уперше з початку повномасштабного вторгнення: "Океан Ельзи" анонсував ювілейний концерт

Уперше з початку повномасштабного вторгнення: "Океан Ельзи" анонсував ювілейний концерт

Захід відбудеться восени, 12 жовтня, у Палаці спорту. Учасники колективу підкреслили, що це буде особливий концерт.

Цікаво, що музичне дійство має назву "Той День". Квитки на концерт надійдуть у продаж 24 червня. Крім того, доступ на захід матимуть усі, хто придбав квитки на тур "Океану Ельзи", запланований ще на 2022 рік, включно з концертом у НСК "Олімпійський". Водночас для цього треба заповнити форму для обміну квитків.

Учасники колективу наголошують, що це буде не святкування, а особливий концерт, який дозволить фанатам відчути єдність та підтримку одне одного в цей непростий час.

Це "Той день", коли ми зустрінемося, щоб бути разом. Щоб пригадати найдорожче і загадати найважливіше. Щоб дякувати й допомагати тим, завдяки кому ми є зараз і матимемо завтра. Щоб жити, діяти й наближати наш спільний саме той День разом,
– зазначили музиканти.

За даними інсайдерів, окрім концерту в Палаці Спорту, готується низка мистецьких проєктів, присвячених історії та творчості гурту. Зокрема, випуск документального фільму про "Океан Ельзи".

Що відомо про ОЕ після 24 лютого 2022 року

  • Попри повномасштабне вторгнення Росії в Україну, легендарний гурт не припиняє свою музичну діяльність. З початку війни колектив випустив кілька потужних треків, присвячених героїчній боротьбі українського народу.
  • У квітні 2022 року "Океан Ельзи" презентував пісню "Місто Марії", яка стала даниною поваги захисникам Маріуполя. Через кілька місяців, у липні, вийшла композиція "Квіти мінних зон", що вразила слухачів своєю емоційністю та глибиною.
  • На другу річницю повномасштабного вторгнення гурт випустив трек "Відповідь". Музиканти описали його як пісню про біль, пам'ять, вдячність і складний шлях до перемоги.
  • Крім того, у березні 2023 року колектив вперше у своїй історії представив англомовну піснюVoices Are Rising, яка увійде до майбутнього альбому, повністю написаного англійською мовою.
  • Шанувальники "Океану Ельзи" з нетерпінням чекають і на довгоочікуваний український альбом, реліз якого заплановано на осінь цього року.
Источник материала
Поделиться сюжетом