Валерій Меладзе таємно повернувся до РФ - що сталося
Валерій Меладзе таємно повернувся до РФ - що сталося

Валерій Меладзе таємно повернувся до РФ - що сталося

Валерій Меладзе повернувся в РФ заради великого гонорару за виступ на корпоративі.

Російський співак Валерій Меладзе, який публічно не засудив повномасштабне вторгнення РФ в Україну, але виїхав із країни-терориста жити до Іспанії, вирішив приїхати до Москви, щоб підзаробити грошей.

Як повідомляє росЗМІ Mash, співак таємно повернувся до Москви заради виступу на корпоративі за 12 мільйонів рублів.

Інформатори ЗМІ помітили Меладзе в ресторані грузинської кухні на Рубльовському шосе за вечерею. Зазначимо, зараз артист багато гастролює за кордоном, нещодавно він виступав у США, а ось у країні-окупанті концертів не дає.

Валерій Меладзе повернувся до РФ / фото: скрін t.me/mash

Дивіться відео з Валерієм Меладзе:

Хто такий ВалерійМеладзе?

Валерій Меладзе - російський співак, музичний продюсер, телеведучий і актор; заслужений артист Російської Федерації (2006), народний артист Чеченської Республіки (2008).
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. Після цього потрапив до "чорного списку" артистів, розкритого виданням "Агентство".

Валерій Меладзе - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно співак Валерій Меладзе вперше став дідусем. Його дочка Софія 10 червня народила первістка. Хлопчика назвали Георгієм. Малюк народився в медичному центрі в Московській області.

А також Альбіна Джанабаєва поставила свою музичну кар'єру на паузу і поїхала до Іспанії, забравши з собою трьох дітей від російського співака Валерія Меладзе.

Источник материала
Поделиться сюжетом