Вбивають ненависть до всього українського: які навчання росіяни проводять для дітей у Маріуполі
Вбивають ненависть до всього українського: які навчання росіяни проводять для дітей у Маріуполі

Вбивають ненависть до всього українського: які навчання росіяни проводять для дітей у Маріуполі

Зокрема, у місті посилилась робота так званої "молодої гвардії". Детальніше про це 24 Каналу розповів депутат Маріупольської міської ради Дмитро Забавін.

Як росіяни вербують дітей

Депутат Маріупольської міської ради наголосив, що на окупованих росіянами територіях немає освіти є лише тотальна російська пропаганда, а всі заклади під вивіскою освіти – пропагандистські навчальні центри.

Окупанти цілеспрямовано розробляють заходи та плани, щоб маріупольським дітям вбити в голови повну ненависть до всього українського. На жаль, такі приклади ми бачили на наших територіях, які були окуповані з 2014 року. Росіяни виростили ціле зазомбоване покоління молодих українців.

Уявіть собі, дітям 10 – 12 років, які там навчалися, протягом 8 років вбивали в голову російську пропаганду. Ці молоді люди, коли російське керівництво наказало захопити Маріуполь, були найжорстокіші,
– мовив Забавін.

Росіяни просто здійснили злочини щодо дітей, навчаючи їх пропаганді. Ці жахливі речі окупанти зараз продовжують робити в Маріуполі й на всіх тимчасово окупованих територіях.

"Це ціла пропагандистська програма. Повинне бути окреме міжнародне розслідування цих фактів, тому що це є реальний злочин – вплив на розум, на розвиток дітей. Росіяни мають на меті потім використовувати цих дітей у бойових діях щодо України", – зазначив депутат Маріупольської міської ради.

Більше новин з окупованого Маріуполя

  • Окупанти завезли до Маріуполя понад 70 тисяч представників різних народностей Росії та заселяють їх у квартири українців. Мета росіян – змінити корінний склад населення, тому що їх не влаштовують маріупольці-українці, які часто виказують свої протести.
  • Водночас російські загарбники перетворюють Маріуполь на концтабір.Місцеві – під повним контролем окупантів.
  • У місті відбувається щось страшне. Росіяни ніяк не владнають ситуацію з водовідведенням. Резервуари заповнені, й вони виходять назовні, бо росіяни не знають елементарних законів фізики. Крім того, в місті величезні проблеми з медициною.
Теги по теме
Оккупированные территории
Источник материала
Поделиться сюжетом