Вправа для сідниці від Вікторії Бекхем: як світова зірка підтримує досконалу форму
Вправа для сідниці від Вікторії Бекхем: як світова зірка підтримує досконалу форму

Вправа для сідниці від Вікторії Бекхем: як світова зірка підтримує досконалу форму

Вікторія Бекхем є еталоном впевненості у собі та прикладом для наслідування, для тих, хто прагне підтримувати доглянутий зовнішній вигляд. Її здорова фізична форма є результатом щоденної праці та звичок, що стали невіддільною частиною життя зірки.

Бажаєте бути впевненими у собі та мати доглянуте тіло, як у цієї британської зірки? В Eat This, Not That! розповіли у чому її секрет та якими порадами ви можете скористатись.

Бути суперхудим – це "старомодний підхід"

Вікторія Бекхем наголошує, що суть не у розмірі, а в самопізнанні та задоволенні власною особистістю. Вона вважає, що сучасні жінки прагнуть до здорового й елегантного вигляду, однак не обов'язково дуже стрункого. Захопившись атмосферою впевненості у власному тілі, яку вона помітила у жінок у Маямі, Бекхем підкреслює про важливість самоприйняття та комфорту у власному тілі для кожної жінки.

Подружжя Бекхемів займаються спортом разом під керівництвом тренера 

Щоб підтримувати вигляд у 50 років, Вікторія Бекхем віддає перевагу важкій атлетиці і тренуванням м'язів по 5-6 днів на тиждень разом з чоловіком, Девідом Бекхемом та їхнім тренером. Хоча колись вона лякалася зміни ваги, тепер вона приймає і любить своє тіло, змушуючи його працювати заради змін, що приносять задоволення.

Важливість присідань 

Кожен ранок Вікторія Бекхем розпочинає з присідань, щоб досягти ідеальної форми сідниць. Щоб ефективно працювати над сідницями, вона відводить стегна назад, виконуючи глибоке присідання. 

РанішеOBOZ.UA розповів, поради від відомих людей, які допомогли їм скинути зайву вагу. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом