Зі співачкою Світланою Лободою стався нещасний випадок
Зі співачкою Світланою Лободою стався нещасний випадок

Зі співачкою Світланою Лободою стався нещасний випадок

Світлана Лобода травмувалася під час зйомок кліпу. У результаті співачка переламала руку.

Співачка Світлана Лобода під час зйомок нового кліпу зламала руку. Нещасний випадок стався у п’ятницю, 14 червня, напередодні першого виступу світового турне співачки LOBODA XXLo, повідомила Лобода у себе на сторінці в Інстаграм.

"Ваша пташка трохи поранена… але, сподіваюся, ненадовго!", — написала співачка під серією фотографій та відео на яких показала, як вона впала під час зйомок.

Як виявилося, співачка готувала відеороботу на нову літню пісню. Під час одного зі знімальних днів, де режисери знімали фрагмент, коли Світлана з іншими дівчатами біжать, не втримавшись на ногах Світлана Лобода упала. Падіння припало на праву руку. У результаті співачка отримала перелом.

У результаті співачці наклали гіпс, тому на першому концерті світового туру співачки, який відбувся у Празі Світлані Лободі довелося виступати з гіпсом на руці.

Співачка сьогодні розповіла, що їй довелося переконувати команду та рідних, що вона зможе виступати з одною рукою — лівою, і що не потрібно скасовувати концертний тур.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Світлана Лобода зізналася, що навчає дочок української мови.

Крім цього, Фокус писав, що Світлана Лобода розповіла, чому не спілкується з Нателлою Крапівіною

Источник материала
Поделиться сюжетом