Зрадниця Наташа Корольова видворила Тарзана з дому
Зрадниця Наташа Корольова видворила Тарзана з дому

Зрадниця Наташа Корольова видворила Тарзана з дому

Наташа Корольова відселила Тарзана з дому через його захоплення живописом.

Зрадниця України Наташа Корольова, яка продовжує жити і працювати в країні-терористі РФ, жорстко вчинила зі своїм чоловіком-путіністом Тарзаном.

В ефірі росТБ Тарзан підтвердив, що Корольова відселила його з особняка, оскільки його приладдя для малювання, а також самі картини заполонили весь простір у будинку.

"Наташа сказала: "Прилаштуємо тобі до спортзалу окрему хабару". Ми можемо вбити двох зайців. Наш будинок старий, йому потрібен ремонт, включно із заміною комунікацій. Плюс прибудуємо мені приміщення. І плюс постраждалий від мене зал буде ремонтуватися", - сказав путініст.

Зазначимо, відселення Тарзана обійшлося Корольовій у 5 млн рублів.

Хто така Наташа Корольова?

Наташа Корольова - естрадна співачка, народилася і виросла в Києві. Свою кар'єру почала завдяки російському композитору Ігорю Ніколаєву.

12 жовтня 2016 року Служба безпеки України (СБУ) заборонила Наташі Корольовій в'їзд до країни на 5 років. З 23 січня 2022 року Корольовій заборонено в'їзд до Литви терміном на 5 років через концерти в окупованому Росією Криму.

Наташа Корольова - останні новини по темі

Нагадаємо, зрадниця України Наташа Корольова викрила свого чоловіка Тарзана в невірності після того, як з їхнього будинку зникла величезна сума грошей і коштовності.

А також відомий російський шоумен розповів, чому Корольова підтримує "чоловіка-ідіота з двома звивинами в голові".

Источник материала
Поделиться сюжетом