Безпілотники атакували нафтосховище у Ростовській області, виникла масштабна пожежа
Безпілотники атакували нафтосховище у Ростовській області, виникла масштабна пожежа

Безпілотники атакували нафтосховище у Ростовській області, виникла масштабна пожежа

Російські окупанти бідкаються, що ЗСУ атакували резервуари з нафтопродуктами в Ростовській області. Відповідну інформацію поширили пропагандисти, пише 24 Канал.

Дрони атакували місто Азов

У повідомленні мовиться, що внаслідок атаки БпЛА загорілися резервуари з нафтопродуктами в місті Азов.

Також повідомляється, що російські рятувальники намагаються загасити пожежу. У мережі показали фото пожежі, яка виникла внаслідок атаки по нафтосховищу. Як свідчить світлина, пожежа в Азові досить масштабна.


Пожежа після удару по нафтосховищу в Азові / Фото monitor

Зі слів губернатора Васілія Голубєва, на місці сильна пожежа. Місцеві кажуть, що перед цим чули в небі щонайменше п'ять вибухів.

Місто Азов на карті

Вночі звуки безпілотників та вибухи чули в Криму

  • У тимчасово окупованому Криму було неспокійно пізно вночі 18 червня. Так, близько півночі на окупованому півострові оголосили тривогу через загрозу дронів і ракет.
  • Окупанти відразу перекрили рух через Кримський міст. Звуки вибухів чули у Керчі, а також в Стрілецькій бухті та Євпаторії.
  • Крім того, повідомлялося, що у військових частинах Севастополя та Сімферополя лунала тривога.
  • Додамо, що в ніч на 17 червня українські дрони атакували Новолипецький металургійний комбінат у Липецьку. Тоді дрони ГУР успішно відпрацювали по російських об'єктах.
  • Також 14 червня у Воронезькій області Росії кілька дронів атакували місцеву нафтобазу. Унаслідок удару було пошкоджено резервуари з паливом.
Источник материала
Поделиться сюжетом