Чим прибрати наліт від води всього за 1 хвилину: найпростіший метод
Чим прибрати наліт від води всього за 1 хвилину: найпростіший метод

Чим прибрати наліт від води всього за 1 хвилину: найпростіший метод

Такий метод не забере багато часу й не потребує зусиль, але матиме неймовірний ефект.

На скляних дверцятах та інших поверхнях душової кабіни часто з’являється наліт від води, який через певний час може так в’їстися, що відмити його буде важче. Крім цього, вологе середовище, яке панує в душовій кабіні після кожного її використання, є ідеальним середовищем для бактерій та грибів. Тому за чистотою душової кабіни потрібно ретельно стежити, приділяючи цьому завданню особливу увагу.

Якщо у вас вдома душова кабіна саме зі скляними дверцятами або у ванній кімнаті є інші скляні елементи, то незайвим буде знати, як прибрати наліт від води в душі.

Як впоратися з такою проблемою, розповіла користувачка dianagologovets у своєму блогу в TikTok, де вона часто публікує різні ідеї для дому та поради щодо прибирання.

Для використання такого способу потрібні будуть всього три інгредієнти – лимонна кислота, сода і гаряча кип’ячена вода. наносити цей засіб потрібно кухонними губками.

"Як помити душову кабіну, щоб вона була чистою довго? Потрібно взяти лимонну кислоту, харчову соду та губки. Соду і лимонну кислоту змішати і залити окропом. У процесі обов’язково варто використовувати рукавички", – розповіла авторка блогу.

Суміш нанести на усі поверхні душової кабіни, залишити на декілька хвилин і змити водою. Більш абразивною частиною губки можна потерти застарілі плями. Після цього гарно змити водою.

"Ще один лайфхак – можна використати ополіскувач для посудомийної машини. Потрібно натерти ним усі скляні поверхні у ванній і після цього протерти мікрофіброю насухо", – додала авторка блогу.

Дивіться відео про те, чим прибрати наліт від води:

@dianagologovets

Ділюся з вами лайфхаком, як швидко помити душову кабіну? Вам знадобиться: ✔️ Сода ✔️ Лимонна кислота ✔️ Губки ✔️ Гаряча вода Змішуємо соду та лимонну кислоту, заливаємо гарячою водою за допомогою губки наносимо на всі поверхні душової кабіни. Залишаємо на декілька хвилин. Змиваємо водою ? Ви вже бачили, що @frekenbok_ukraine зробили губки файних пастельних кольорів?? Ідеально для сучасних мінімалістичних кухонь!

♬ оригінальний звук - Diana_gologovets
Як очистити чайник від накипу лимонною кислотою/ Інфографіка

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом