Дані про бронювання будуть завантажені до Резерв+: у Міноборони назвали терміни
Дані про бронювання будуть завантажені до Резерв+: у Міноборони назвали терміни

Дані про бронювання будуть завантажені до Резерв+: у Міноборони назвали терміни

В офіційному застосунку для військовозобов'язаних громадян України Резерв+ оновлять дані про бронювання. Ця інформація буде завантажена до кінця тижня, тобто до неділі, 22 червня.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступниця міністра оборони з цифровізації Катерина Чорногоренко. Один із користувачів програми розповів про проблеми з "підтягуванням" даних. Представниця МО в коментарях відповіла українцю й повідомила передбачувані терміни виправлення неточностей.

За її словами, поки що частина даних не була внесена операторами ТЦК та СП. Після завантаження інформації – заплановано, що це відбудеться до 22 червня, – це "зробить можливим коректне відображення в Резерв+".

Нагадаємо: програму запустили 18 травня. Із 18 червня там став доступний електронний військово-обліковий документ. Можна завантажити його на пристрій у форматі PDF, а також відсканувати QR-код, щоб переглянути всю інформацію.

Поки що новація відображається не в усіх користувачів. У МО пояснили, що функція впроваджуватиметься кількома хвилями.

Як раніше повідомляв OBOZ.UA, станом на 17 червня вже 1,5 мільйона українців оновили свої облікові дані через мобільний додаток Резерв+. Серед його користувачів – щонайменше 210 тисяч військовозобов'язаних жінок.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом