Йому назавжди буде 24: на фронті загинув захисник зі Львівщини. Фото
Йому назавжди буде 24: на фронті загинув захисник зі Львівщини. Фото

Йому назавжди буде 24: на фронті загинув захисник зі Львівщини. Фото

У боях проти російської окупаційної армії загинув захисник із Львівської області Назарій Козимка. Життя бійця обірвалося на Донеччині.

Воїнові було лише 24 роки. Про це у Facebook повідомляє Червоноградська міська рада.

Захисник служив у званні старшого солдата на посаді оператора відділення радіорозвідки 110 окремої механізованої бригади. Поранення несумісні із життям отримав 14 червня під час виконання бойового завдання поблизу села Новоолександрівка Донецької області.

"Низький уклін молодому Захиснику, перед яким усі ми в неоплатному боргу. Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким Героя. Розділяємо біль непоправної втрати та схиляємо голову у скорботі. Наш обов‘язок пам‘ятати про надвисоку ціну нашої незалежності й свободи. Світла пам’ять і вічна слава Герою", – йдеться у повідомленні міськради.

Нагадаємо, у бою на Харківському напрямку загинув молодий розвідник Орест Приймачук із Коломиї Івано-Франківської області. Він захищав Україну від початку повномасштабної війни, у нього залишилися дружина та батьки.

Раніше повідомлялося, що внаслідок атаки ворожого FPV-дрону на фронті загинув військовий із Київщини Олексій Дідяк. Життя мужнього захисника України обірвалося 10 червня.

Як раніше повідомляв OBOZ.UA, у Збаражі Тернопільської області 15 червня попрощалися з молодим воїном Миколою Мельничуком. Захисник, якому було лише 25 років, загинув у боях із окупантами на Донеччині.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны