Художниця Соня Морозюк після розриву з нареченим-корупціонером вирішила заспівати
Художниця Соня Морозюк після розриву з нареченим-корупціонером вирішила заспівати

Художниця Соня Морозюк після розриву з нареченим-корупціонером вирішила заспівати

Скандальна художниця Соня Морозюк, найбільш відома скоїми вже скасованими заручинами з фігурантом корупційної справи Романом Гринкевичем, вирішила розпочала музичну кар'єру. Після невдалого роману вона випустила першу пісню під назвою «Вільна». Премʼєра музмчної композиції відбулася на YouTube.

«Сублімація останніх пів року мого життя – пісня, а не картина. Відчувати свободу в проявленнях, слідувати своєму творчому поклику, вірити у своє сьогодні, відстоювати свою непохитність. Внутрішня імперія людини може бути різною. Вкотре запрошую відчути мене, відкриваю для вас іншу свою межу, даючи нову призму сприйняття», – написала Морозюк.

У відео Морозюк без зайвої  скромності «анонсувала», що у 2034 році буде героїнею обкладинки журналу Time. Такої честі вона вдостоїться, як тільки стане «найвідомішою художницею світу».

Соня Морозюк мріє опинитися на обкладинці відомого глянцю
фото: скриншот YouTube

У тексті виконавиця натякає, що її вини в скандалі не було, але через біль вона «знайшла себе і стала вільна». Ці слова у відео супроводжуються кадрами з каністрою для бензину, рідину з якої художниця щедро виливає у воду. У відео Морозюк не забула прорекламувати і свої картини.

Аудиторія на платформі YouTube не сприйняла нове амплуа Морозюк:

Соню звинуватили у тому, що вона видаляє негативні коментарі
скриншот коментарів під презентацією відео
У коментарях нагадали, що через таких, як Морозюк та її колишній, наші військові на фронті не отримали вчасно зброю
скриншот коментарів під презентацією відео
скриншот коментарів під презентацією відео

Відомо, що кліп для соні Морозюк зняла українська режисерка та кліпмейкер Олена Вінярська,. На відео співачка – єдина героїня, окрім кита, який виплив у кінці ролика. 

«Усе моє майно під арештом, але хочу зазначити, що я не є фігурантом справи, я не є навіть свідком, тобто я ніяк по справі не проходжу», – скаржиться Морозюк.

Втім, Соня налаштована на позитив: «Я думаю, що до майна «докопалися» через резонанс у суспільстві. Але нічого, все буде добре, я маю всі документи, які надала у відповідні органи».

Щодо Морозюк, то серед іншого, стало відомо, що колишня Романа Гринкевича у спробі врятувати своє майно позичила майже 7 млн грн у мами. 

Источник материала
Поделиться сюжетом