"Кров на сукні": Адель одягнула вбрання Валентина Юдашкіна
"Кров на сукні": Адель одягнула вбрання Валентина Юдашкіна

"Кров на сукні": Адель одягнула вбрання Валентина Юдашкіна

Валентин Юдашкін був автором форми для солдатів ЗС РФ. Дизайнер помер 2023 року, а його модний дім напередодні "одягнув" Адель на концерті в Лас-Вегасі.

Співачка Адель потрапила в скандал, виступивши в сукні російського бренду. Знімками артистка поділилася в Instagram.

Напередодні зірка з'явилася в Лас-Вегасі в сукні від модного дому Валентина Юдашкіна. Крім того, що Адель виступила в цій сукні на концерті, вона також відмітила російський бренд у своїй соцмережі, на яку підписані понад 60 млн осіб.

Адель у сукні російського бренду

Українці обурилися підтримкою Адель російського бренду.

"Це бренд, який розробив уніформу для російських солдатів, які вбивають мирних жителів і невинних в Україні!", "Російський бренд? Серйозно?", "Отже, далі ви збираєтеся носити російську військову форму? Той самий дизайнер, тому може вам сподобатися", "Кров на цій сукні", — пишуть користувачі мережі.

Адель розкритикували за вибір сукні російського бренду
Фото: Скріншот

До того ж, стало відомо, що модний дім Юдашкіна спеціально створив вбрання для співачки.

"Розкішна Адель у нашій сукні, пошитій спеціально для неї на концерті в Лас-Вегасі. Лаконічний образ, що відображає її чуттєвість. Спасибі Адель за довіру бренду", — написали представники модного дому.

Зазначимо, що Валентин Юдашкін помер 2023 року. У 2008 році дизайнер брав участь у розробці зразків парадної форми для військовослужбовців ЗС РФ. 6 лютого 2012 року Юдашкін був офіційно зареєстрований як довірена особа Володимира Путіна.

У 2022 році Юдашкін не засудив публічно війну в Україні, тому був виключений з Тижня моди в Парижі.

Нагадаємо, Адель також демонструвала сукню українського бренду.

Раніше Фокус писав про виступ Адель на концерті на підтримку України. Публічно співачка не засуджувала російську агресію.

Теги по теме
Скандал
Источник материала
loader
loader