Мазня, тільки ротом. Соня Морозюк заспівала і стала посміховиськом
Мазня, тільки ротом. Соня Морозюк заспівала і стала посміховиськом

Мазня, тільки ротом. Соня Морозюк заспівала і стала посміховиськом

На українській сцені неочікувано для всіх засвітилася нова зірка – скандальна художниця Соня Морозюк, найбільш відома скоїми вже скасованими заручинами з фігурантом корупційної справи Романом Гринкевичем. Після невдалого роману вона вирішила створювати "мазню" не лише на полотні, а й в нотному зошиті, випустивши першу пісню під назвою "Вільна".

Справедливо буде одразу наголосити, що Морозюк не є автором тексту, тому від себе новоспечена "артистка" додала лише голос і участь в зйомці. Премʼєра відбулася на YouTube.

На полотні їй не вдалося повною мірою висловити всі свої "переживання", тому на музичних стимінгах зʼявилася так звана "сублімація її останніх 6 місяців життя". Тобто в композиції художниця, яка не має музичного досвіду, вирішила підсумувати всі висновки, які начебто зробила за пів року.

"Сублімація останніх пів року мого життя – пісня, а не картина. Відчувати свободу в проявленнях, слідувати своєму творчому поклику, вірити у своє сьогодні, відстоювати свою непохитність. Внутрішня імперія людини може бути різною. Вкотре запрошую відчути мене, відкриваю для вас іншу свою межу, даючи нову призму сприйняття", – написала Морозюк.

У відео вона самовпевнено "анонсувала", що в 2034 році буде героїнею обкладинки журналу Time. Такої честі вона вдостоїться, оскільки буде "найвідомішою художницею світу".

Морозюк постала в образі, який дуже нагадує стиль зірки "Венздей" Дженни Ортеги, відрізала своє волося, натякаючи на зміну іміджа, та залізла в візок із супермаркету в ковбойських чоботах.

У тексті виконавиця натякає, що її вини в скандалі не було, але через біль вона "знайшла себе і стала вільна". Ця саморефлексія супроводжується кадрами з каністрою для бензину, рідину з якої художниця виливає в воду. Майже в кожному кадрі вона прорекламувала одяг зі своєю "мазнею" та картини.

Віддані фанати екскоханої Гринкевча в її блозі похвалили дівчину, проте неупереджена аудиторія зустріла її "мазню" ротом більш критично.

"Ти її в двері – вона через вікно", "Живіть тепер з цим", "Ригає все", "Яке ж г*вно", "Уже за першими нотками очевидно, що музика Соні така ж глибока та талановита, як і її художнє мистецтво", – прямо та іронічно написали українці.

Нагадаємо, що Ігоря Гринкевича було затримано ще 29 грудня 2023 року. Про бажаня "розібратися" в держзакупівлях і діяльності майбутнього свекра Морозюк повідомила 6 січня, а про рішення покинути обранця – сина затриманого бізнесмена – вона оголосила через 11 днів.

Як раніше писав OBOZ.UA, в суді Роман Гринкевич іронічно відповів на запитання про свою колишню. Після того, як Соня Морозюк покинула нареченого, мережа вибухнула жартами та висміюваннями її рішення. Дехто навіть пригадав міцність шлюбу Віктора Януковича із дружиною Людою.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом