На шахті «Надія» на Львівщині провели чергові обшуки
На шахті «Надія» на Львівщині провели чергові обшуки

На шахті «Надія» на Львівщині провели чергові обшуки

18 червня правоохоронці знову провели обшуки на шахті «Надія» у Червоноградському районі. Чотирьом посадовцям шахти було повідомлено про підозру. 

Про це повідомив Олександр Клімов, керівник ГО «Дорожній контроль Захід».

“Як мені вдалося дізнатися, це продовження попередніх обшуків, які вже тривали цього року, але без повідомлень про підозру. Але сьогодні вже серйозніше. За інформацією від джерела в правоохоронних органах сьогодні чотирьом посадовцям шахти повідомлено про підозру“, – зазначив Клімов.

Посадовців підозрюють у статтях 191 ч. 5, 366 ч.1, 27 ч.3 Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах або організованою групою, службове підроблення та у тому, що кримінальне правопорушення визнається вчиненим організованою групою.

“Грамоту-підозру за сумлінну працю отримав директор шахти Павло Мороз. Грамоту-підозру за сумлінну працю отримав головний інженер шахти Андрій Зощук. Грамоту-підозру за сумлінну працю отримав начальник техкомплексу Василь Садовніков. Четверту грамоту-підозру за сумлінну працю отримав і сам племінник «смотрящого» Андрія Венгрина Андрій Петрик.

Вони «тупо» вивозили вугільну продукцію під виглядом відходів (породи) на підконтрольні підприємства Андрія Петрика, племінника «смотрящого» Андрія Венгрина. Тепер ви мені скажіть, що Венгрин та його команда «заходять» на підприємства, щоб їх розвивати, а не розкрадати…” – додав Клімов.

Источник материала
Поделиться сюжетом