Напередодні ворог атакував Південь балістичною та авіаційною ракетами
Напередодні ворог атакував Південь балістичною та авіаційною ракетами

Напередодні ворог атакував Південь балістичною та авіаційною ракетами

Окрім цього, під ударом також опинилася Херсонщина. На її територію росіяни випустили декілька КАБів.

Росіяни атакували Україну із окупованого Криму

Одеська область була під обстрілом проти ночі 17 червня. Туди прилетіла російська протирадіолокаційна ракета Х-31П. Миколаїщина ж була обстріляна уже вранці.

Ворог атакував Миколаївщину балістичною ракетою з касетним боєприпасом (ймовірно "Іскандер-М"),
– зазначили у ПК "Південь".

У повітряному командуванні зауважили, що обидві ці атаки відбувалися з території тимчасово окупованого Криму.

"Крім того, на Херсонському напрямку зафіксовані авіаудари противника із застосуванням керованих авіаційних бомб", – додали там.

Також за добу 17 червня ППО на Херсонщині знищила 2 ударні безпілотники "Ланцет". А увечері цієї ж доби Херсон росіяни обстріляли з мінометів. Пізніше у одному із парків міста знайшли тіло невідомого чоловіка. За даними очільника Херсонської ОВА, ймовірно, загиблий став жертвою мінометного обстрілу.

Росіяни вночі знову атакували країну

  • Росія у ніч проти 18 червня знову тероризувала Україну. Цього разу вони запустили ударні БпЛА типу "Шахед". Відомо було про 10 запущених безпілотників.
  • У Повітряних силах ЗСУ розповіли, що цього разу російська армія запускала їх з району Приморсько-Ахтарська, що в Росії. Сталося це приблизно о 1:40. Шахеди маневрували між Дніпропетровською та Запорізькою областями. За приблизно 40 хвилин Повітряні сили зафіксували розвідувальний дрон у межах Миколаївщини.
  • Протиповітряній обороні вдалося збити всі "Шахеди". Робота проводилася у межах Запорізької та Дніпропетровської областей. О 3:50 по областях пролунав відбій повітряної тривоги.
Теги по теме
Одесса
Источник материала
Поделиться сюжетом