Не через Галкіна: чому розлучилися путініст Філіп Кіркоров і Алла Пугачова
Не через Галкіна: чому розлучилися путініст Філіп Кіркоров і Алла Пугачова

Не через Галкіна: чому розлучилися путініст Філіп Кіркоров і Алла Пугачова

Екс-директор Кіркорова розповів, що співак розлучився з Аллою Пугачовою через гроші.

У країні-окупанті Росії не можуть забути про розлучення російського співака-путініста Філіпа Кіркорова і співачки Алли Пугачової. А оскільки Примадонна публічно засудила терористичне вторгнення РФ в Україну і поїхала з сім'єю жити до Ізраїлю, то тепер ледве не щодня з'являються все нові версії.

Російський продюсер Леонід Дзюник, у коментарі для росЗМІ, заявив, що всі гроші, які заробляв Філіп, він одразу ж переказував Пугачовій. Оскільки Леонід був бухгалтером путініста, він зазначив, що в якийсь момент його рахунки дорівнювали нулю.

"Гроші Кіркорова також витрачалися на виробництво чіпсів "АБ", реконструкцію заводу з випуску газованої води в Краснодарському краї, були ще якісь проєкти. Через деякий час ми з Філіпом поїхали на гастролі до США. Там він відкрив собі американську карту і попросив гроші за турне перерахувати на неї. Коли Пугачова дізналася, що кошти за чотири концерти в Штатах - а це близько $120 000 - пройшли повз неї на окрему карту Кіркорова, то вибухнув скандал. "Ти від мене гроші приховуєш?!" - шуміла вона. Ну і в підсумку вони розлучилися. А Галкін, що називається, поквапився", - сказав Дзюник.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, Філіп Кіркоров прийняв рішення обрізати забезпечення своїх дітей, коли вони стануть дорослими. Любитель Путіна наголосив, що він не збирається все життя забезпечувати Аллу-Вікторію та Мартіна, а лише допомагати їм.

А також уже багато років фанати підозрюють, що діти Анастасії Стоцької не від її колишнього чоловіка Сергія Абгаряна, а від путініста Філіпа Кіркорова. Шанувальники відзначають, що з віком дочка Віра і син Олександр все більше схожі на Філіпа, про що свідчать коментарі під останнім фото зірки з дітьми.

Источник материала
Поделиться сюжетом