П'ять кольорів, які зроблять спальню дорожчою на вигляд
П'ять кольорів, які зроблять спальню дорожчою на вигляд

П'ять кольорів, які зроблять спальню дорожчою на вигляд

Визначити, який колір найкраще підійде для вашої вишуканої спальні, може бути складно. Дизайнери вирішили допомогти й звузили перелік до п'яти найкращих тонів, які гарантовано зроблять спальню дорогою.

Чирок

Чиркові стіни у спальні з бузковим ліжком / Фото Furniture Village

Пофарбуйте стіни в синьо-зелений колір, який завжди в тренді та підходить для будь-якого простору. Чирок – це, по суті, темний бірюзовий відтінок. Він натхненний природою, але виглядає розкішним за звичайний зелений колір.

Фіолетовий

Бузково-фіолетова спальня / Фото Crown

Фіолетовий колір здавна вважають королівським – він надає кімнаті традиційного, старосвітського відчуття. Звичайно, все залежить від тону, який ви використовуєте. Уникайте всього надто яскравого та шукайте більш приглушені, "дорослі" відтінки, як-от світлий бузковий чи навпаки темний баклажановий.

Бежевий

Спальня в теплих нейтральних відтінках / Фото Caballero

Так, нейтральні кольори мають не лише заспокійливий ефект. Вони з легкістю створять вишуканий фон для акцентних меблів та декору. Дизайнери радять обирати бежевий або ж вівсяний тони.

Теракотовий

Висока теракотова стіна з білим віконним обрамленням / Фото Neptune

Теплий теракотовий – четвертий колір, який дизайнери назвали дорогим. Цей відтінок вони радять використовувати як додатковий чи для акценту, як у спальні вище.

Ніжно-зелений

Блідо-зелена спальня зі смарагдовими акцентами / Фото Future

Кольори, що асоціюються з природою, завжди будуть розкішними та трендовими. Якщо для кухні дизайнери радять обирати смарагдовий відтінок, то для спальні спокійніший – ніжно-зелений.

Источник материала
Поделиться сюжетом