Renault Megane повертається на ринок: подробиці та ціни
Renault Megane повертається на ринок: подробиці та ціни

Renault Megane повертається на ринок: подробиці та ціни

Новий Renault Megane пропонують у кузові седан із 1,3-літровим 140-сильним турбомотором. Модель доступна у двох варіантах комплектації.

Renault вирішили повернути в Європу бензиновий Megane. Модель пропонують у кузові седан і вона вже доступна для замовлення в Польщі та Чехії під назвою Grande Coupe. Про це повідомляється на сайті Renault.

Як відомо, Renault Megane з двигунами внутрішнього згоряння припинили продавати в ЄС. Натомість пропонували лише електромобіль Renault Megane E-Tech. Утім, виробництво седана в Туреччині не припиняли і в окремих країнах його продовжували продавати.

Renault Megane доступний зі 140-сильним турбомотором
Фото: Renault

Ціна Renault Megane Grande Coupe в Чехії стартує з 469 000 крон ($20 300), а у Польщі – з 87 900 злотих ($21 670). Модель не зазнала жодних змін – це добре відомий українцям седан Renault Megane, який свого часу був на тестіФокусу.

Автомобіль пропонують лише з 1,3-літровим 140-сильним турбомотором. Можна обрати 6-ступінчасту механічну КПП або 7-ступінчастий робот із двома зчепленнями.

Важливо На ринок виходить економічний сімейний кросовер Renault із великим багажником (фото)

Базовий Renault Megane Evolution отримав двозонний клімат-контроль, камеру, парктронік, 7-дюймовий таччскрін, а також адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, розпізнавання дорожніх знаків, контролю смуги руху та втоми водія.

Модель пропонують у двох варіантах оснащення
Фото: Renault

Дорожчий варіант Techno додає світлодіодні фари, а серед опцій для седана є панорамний дах та 18-дюймові диски.

До речі, недавно презентували недорогий спортивний електромобіль від Renault.

Також Фокус розповідав про старшого брата "Дастера".

Теги по теме
авто авторынок
Источник материала
Поделиться сюжетом