Росіяни за добу здійснили 2177 обстрілів Донеччини
Росіяни за добу здійснили 2177 обстрілів Донеччини

Росіяни за добу здійснили 2177 обстрілів Донеччини

Російська армія за минулу добу, 17 червня, здійснила 2177 обстрілів Донецької області, влучання зафіксовані у дев’ятьох населених пунктах, де пошкоджено 13 цивільних об’єктів.

Про це повідомляє поліція Донецької області, передає Укрінформ.

«Війська РФ накрили вогнем 9 населених пунктів Донеччини…За добу поліція зафіксувала 2177 ворожих обстрілів. Для ударів по житловому сектору росіяни застосували авіабомби та артилерію… Руйнувань зазнали 13 цивільних об’єктів - 11 житлових будинків, магазин і склад», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ворог атакував міста Залізне, Часів Яр, селище Нью-Йорк, села Вовченка, Водяне Друге, Званівка, Зоря, Катеринівка, Миролюбівка.

Росіяни за добу здійснили 2177 обстрілів Донеччини / Фото: Нацполіція

Зокрема, у Званівці росіяни авіаударом вбили цивільну особу, пошкодили чотири приватні оселі.

За інформацією правоохоронців, внаслідок артилерійського обстрілу поранено жителя Часового Яру, пошкоджено приватний будинок. Також три будинки постраждали у Зорі й три – у Катеринівці.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, російські війська за минулу добу, 17 червня, вбили одного жителя Донецької області, ще одна людина зазнала поранень.

Фото: Нацполіція

Теги по теме
война Обстрел полиция
Источник материала
Поделиться сюжетом