Скоро завершальний сезон, – Анатолій Анатоліч пройшов ВЛК
Скоро завершальний сезон, – Анатолій Анатоліч пройшов ВЛК

Скоро завершальний сезон, – Анатолій Анатоліч пройшов ВЛК

Чоловік вже вкотре намагається оновити дані в ТЦК, але йому щось заважало. Так, минулого разу це була відсутність електронного записув Оболонському центрі комплектування.

Однак, наразі справа Анатоліча стрімко просувається. Він навіть порівняв свою ситуацію з ТЦК з серіалом "Друзі".

Ваш улюблений серіал Анатоліч ТЦК виходить на фінішну пряму, скоро завершальний сезон, як у серіалі Друзі. Здається, що ми вже дійсно друзі ТЦК,
– сказав Анатолій.

Ведучий вже пройшов ВЛК, а тепер чекає на тимчасово військовий документ. Втім, труднощі на цьому не закінчилися. Знаменитість має поїхати до Вишгорода, що за Києвом, щоб замінити посвідчення на постійне.

Такі бюрократичні перипетії. Але принаймні я вже зробив основне. Ось такі новини,
– розповів Анатоліч.


Анатолій Анатоліч пройшов ВЛК / Скриншот з інстаграм-сторіс

Анатолій Анатоліч ходить у ТЦК: що відомо

  • Загалом шоумен вже шість разів намагався стати на військовий облік та оновити свої дані в ТЦК. Йому не вдавалося це зробити через велику кількість людей. Ба більше, він отримав штраф у розмірі 1700 гривень за відсутність військового квитка.
  • Водночас дружина ведучого, Юла, скаржилась на складну системуу військкоматах. Вона зауважила, що чоловіки не мають цілими днями стояти в черзі.
  • Наприкінці травня Анатолія зупинили на Варшавському шосепрацівники ТЦК. Вони запитали його про військовий квиток, після чого він пояснив ситуацію і його відпустили.
Источник материала
Поделиться сюжетом