TikTok запускає нові інструменти ШІ для розширення глобальної аудиторії
TikTok запускає нові інструменти ШІ для розширення глобальної аудиторії

TikTok запускає нові інструменти ШІ для розширення глобальної аудиторії

Тікток представив нові генеративні інструменти штучного інтелекту, включаючи настроювані цифрові аватари та функції мовного дублювання, розроблені для подолання мовних бар'єрів у маркетингу.

Про це повідомляє The Verge.

Одним з ключових нововведень є Symphony Digital Avatars, доступні у двох різновидах: стокові та на замовлення. Стокові аватари базуються на акторах різних національностей та мов і доступні для комерційного використання. Настроювані аватари створюються для конкретних творців або представників брендів, що дозволяє їм охоплювати іноземну аудиторію, зберігаючи при цьому певну подобу. Відео з цими аватарами будуть мати мітку «згенеровано штучним інтелектом».

Нові інструменти також включають Symphony AI Dubbing, глобальний інструмент перекладу, який дозволяє дублювати вміст більш ніж 10 мовами та діалектами, включаючи французьку, іспанську, португальську, німецьку та корейську. Цей інструмент автоматично визначає мову відео, транскрибує, перекладає та створює дубльоване відео обраною мовою.

Прикладом використання подібних технологій є MrBeast, який використовує багатомовну аудіодоріжку на YouTube для дублювання своїх відео різними мовами. 

Нові інструменти тіктоку включають можливість налаштовувати регіональні акценти, наприклад, британську чи американську англійську, а також інші діалекти. Демонстраційне відео з користувацьким аватаром показало, що ці аватари можуть виглядати досить природно.

Компанія ще не надала інформації щодо структури ціноутворення на ці нові маркетингові інструменти ШІ, проте вони мають потенціал для значного впливу на глобальний маркетинг та комунікації на платформі.

Источник материала
Поделиться сюжетом