У Барселоні стартує 4-ий етап KMAMK GT3 Endurance Championship 2023: де дивитись
У Барселоні стартує 4-ий етап KMAMK GT3 Endurance Championship 2023: де дивитись

У Барселоні стартує 4-ий етап KMAMK GT3 Endurance Championship 2023: де дивитись

Сьогодні і завтра на віртуальній трасі в Барселоні стартуватиме перший етап річного регулярного Чемпіонату KMAMK GT3 Sprint Championship 2024. О 21:00 водії другого спліта розпочнуть кваліфікаційні заїзди задля визначення стартових позицій на перегони тривалістю 60 хвилин.

На цей час загальна кількість учасників змагань досягла позначки 56 водіїв. 27 українських симрейсерів будуть брати участь у змаганнях на другому спліті і 29 водіїв – на першому. І якщо спрогнозувати, хто саме буде боротися за перемогу на другому спліті та за призовий фонд від 7Drive не просто, через велику кількість нових учасників, то у першому спліті визначити фаворитів буде трохи легше.

Наприклад, можна почати із Павла Половчука – молодий тернопілянин досі шукає свою перемогу у регулярних чемпіонатах KMAMK SimRacing, адже він два рази завершував чемпіонати на другий позиції. Тож його мотивація очевидна. Далі – Андрій Поздняков, який набрав потужну форму після двох перемог у весняних монокубках і тримає цю форму на дуже високому рівні. Далі – Єгор Звуздецьки, який на останньому етапі минулорічного “ендуранса” не втримав загальну перемогу у своїх руках, тож бажає реваншу.

А ще є Домінік Хорошавін, який має два титули Чемпіона у спрінті і гонках на витривалість, але не дуже впевнений у своїй конкурентноздатності. Менше з тим, Домнік відомий своїм потужним рейс-крафтом – не дуже вигідний розклад у гонці перетворити на успіх. Заслуговує увагу і Олег Пітцик – найстаршому учаснику змагань не дуже просто конкурувати із молодими амбіційними спортсменами, але у швидкості, гарних стратегіях та рейс-крафту Олегові не відмовиш.

Плюс, незабуваємо про харківський клан – Олексій Панченко, Андрій Ворона та Тимофій Істомін, як і водіїв з Донеччини – Руслан Безуглов і Віктор Абрамов, які у будь-який момент можуть втрутитися у розподіл призових місць на подіумі, хоча, коли це станеться і за яких умов – сказати важко. Так само черкащанин Євген Артеменко, який вміє фінішувати у Топ5 і тримає себе у гарній спортивній формі. Треба сказати і про Матвія Літвінова, який дебютує у змаганнях організації KMAMK SimRacing після тріумфу у чемпіонатах від 7Drive, але як швидко Матвій адаптується до симулятору Assetto Corsa Competizione після симулятора iRacing важко передбачити. Менше з тим, швидкість і рейс-крафт у спортсмена є у достатку.

Запрошуємо подивитися змагання другого спліта у вівторок 18 червня о 21:00 на канал Bitlook. Коментувати змагання будуть Артем Макаров та Ярослав Притула – відомий коментатор з Maincast, який вперше коментуватиме віртуальні перегони. https://www.youtube.com/live/gUZ0zQ6Qo7M

У середу 19 червня о 21:00 на каналі PlayUA розпочнеться трансляція першого спліта. Коментатором працюватиме Костянтин Романенко, діючий Чемпіон організації KMAMK SimRacing зі змагань на витривалість, та Сергій Ситар, власник організації Bitlook.

Источник материала
Поделиться сюжетом