У камуфляжі і з автоматом у руках: Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки
У камуфляжі і з автоматом у руках: Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки

У камуфляжі і з автоматом у руках: Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки

Співачка заявила, що відчула поклик пройти навчання, оскільки хоче мати розуміння, як надати допомогу собі та інших. Коли в країні війна, за її словами, це свідомий вибір.

39-річна співачка Тіна Кароль пройшла курси військової підготовки для цивільних осіб "Резервіст". Таку інформацію повідомили на сторінці начального центру.

Зокрема, вони показали кадри на яких співачка у військовій формі доєдналася до ветеранів "Азову" та побувала на полігоні, де пройшла навички бойової готовності.

Разом з рештою курсантів Тіна Кароль вчилася поводитися зі зброєю, практикувала стрільби, користування апаратами радіозв’язку, надання першої медичної допомоги та багато іншого.

"Мережею шириться, що я пройшла курс військової підготовки "Резервіст". Так, це правда. Ну, а що тут дивного? Я громадянин України, це мій вибір. Мій вибір Україна вже дуже давно. Це не новина, це свідомо розуміти, що відбувається, як допомогти людям і собі в надзвичайній ситуації. Ми живемо у війні. Я вирішила для себе, що я мушу знати абсолютно все", — розповіла Кароль у себе в телеграм-каналі.

Співачка наголосила, що отримала сертифікат і навіть позивний "Мама, не хвилюйся, я собі дам раду". Кароль наголосила, що для неї була велика честь спілкуватися і отримати досвід від ветеранів "Азову".

Під опублікованим дописом підписники спільноти активно почали коментувати перебування співачки на навчаннях: "Це було неочікувано, Тіна в військовій формі з автоматом в руках", "Я в захваті від неї. Така, як і всі!", "Неймовірна жінка ", "Весела, щира і бойова Тіна!", "Це неймовірно! Тіно уклін, пишаємось".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Тіна Кароль здивувала прихильників зухвалим образом.

Крім цього, Фокус писав, що відомий продюсер оцінив творчість співачки Тіни Кароль.

Источник материала
Поделиться сюжетом