Універсальна вправа для схуднення, яку рекомендують тренери: як її виконувати
Універсальна вправа для схуднення, яку рекомендують тренери: як її виконувати

Універсальна вправа для схуднення, яку рекомендують тренери: як її виконувати

У разі, якщо ви ставите собі за мету пошук ефективної вправи для того, аби скинути кілька зайвих кілограмів, то ви можете знайти величезне їхнє різноманіття. Окрім користі для фізичного здоров’я, підтримання нормальної ваги також може покращити ваше психічне здоров’я.

У свою чергу сертифіковані тренери виділяють одну фізичну вправу, яка показує хороші результати у боротьбі із зайвими кілограмами. Про це йдеться у матеріалі видання Eat This Not That.

Яка найефективніша вправа для схуднення

Як кажуть фахівці - це силова ходьба, адже нею можна займатися практично будь-де, і для цього не потрібно ніякого обладнання, і все, що вам потрібно, це хороше взуття. Крім того, ходьба не завдає значних збитків і майже не зношує тіло, а це означає, що ви можете швидко відновлюватися і здійснювати тривале тренування щодня. Отже, ви можете спалити більше калорій протягом тижня, ніж сильніше, більше інтенсивні будуть тренування. Силова ходьба — це не лише універсальна вправа для схуднення, але й мінімізує навантаження на ваше тіло, ефективно спалюючи калорії.

Як силова ходьба сприяє контролю ваги

Варто зазначити, що силова ходьба забезпечує більш стійкий підхід до контролю ваги без надмірного навантаження на суглоби та м’язи. Також встановлено, що заняття силовою ходьбою пов’язане зі схудненням. Спеціалісти зауважують, що під час ходьби частота серцевих скорочень знаходиться в зоні, де жир є основним джерелом енергії. "Це означає, що більшість калорій, спалених під час прогулянки, буде з жиру", - пояснюють вони.

З якою силою потрібно займатися ходьбою, щоб схуднути

Якщо ви вирішили займатися силовою ходьбою, то варто тренуватися щонайменше 30 хвилин. Однак, якщо ви прагнете схуднути, варто зробити дві 30-хвилинні прогулянки, одну вранці та одну вдень або ввечері, радять тренери. Якщо 30 хвилин здаються занадто довгими, почніть з 10-хвилинної прогулянки та спробуйте ходіть кілька разів на день, поки не зможете комфортно ходити 30 хвилин без зупинки. Адже починаючи з більш коротких і частих прогулянок, ви можете поступово підвищити свою витривалість, доки ви не зможете ходити 30 хвилин без перерви.

Спробуйте це силове тренування ходьби для схуднення

Перед заняттям силовою ходьбою рекомендується починати з швидкої розминки протягом п’яти хвилин. Після цього виконайте 20-хвилинну сильну ходьбу в темпі, який підтримує частоту серцевих скорочень. Завершіть п’ятихвилинним відновленням і поступово зменшуйте темп. Дотримання цієї щоденної програми силової ходьби допоможе вам досягти цілей щодо зниження ваги, одночасно зміцнюючи здоров’я серцево-судинної системи та фізичну форму, додають фахівці.

Раніше OBOZ.UA розповів, як краще приготувати яйця, щоб зкинути вагу.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом