Війна змінила маленьких українців, але не позбавила мрій: у Тернополі відбувся фестиваль "Міні міс Україна"
Війна змінила маленьких українців, але не позбавила мрій: у Тернополі відбувся фестиваль "Міні міс Україна"

Війна змінила маленьких українців, але не позбавила мрій: у Тернополі відбувся фестиваль "Міні міс Україна"

До Міжнародного дня захисту дітей, у Тернополі в концерт-холі "Подоляни" відбулася грандіозна подія – 25-ий ювілейний Національний фестиваль моди й таланту "Міні міс Україна 2024". 

Головна мета фестивалю підтримати у цей важкий для нашої країни період дітей України, вселити їм віру у свої сили та завтрашній день, мирне та світле майбутнє.

Війна змінила маленьких українців, але не позбавила їх мрій та переконань про щасливу Вільну Україну.

Цьогоріч учасниками "Міні Міс Україна 2024" стали понад 50 дітей з різних куточків нашої країни, які продемонстрували обдарованість, незламний дух та об’єднаність української нації.Під час фестивалю відбувся парад національного костюму "Моя Україна – незламна країна", Barbie-дефіле, презентація талантів та амбасадорів соціальних проєктів, а також ювілейна срібна церемонія нагородження.Головними переможницями 25-го ювілейного Національного фестивалю "Міні Міс Україна 2024" стали: Міні Міс Україна 2024 Grand Prix – Пиринець Кароліна, м. Берегове Міні Топ Модель України 2024 Grand Prix – Мартин Юлія, м. ЛьвівАмбасадор України 2024 Grand Prix –Бучинська Cоломія, м. Івано-Франківськ. 

"Міні Міс Україна" дає кожному учаснику унікальний досвід, розкриває таланти та впевненість у своїх силах. Переможці Національного конкурсу візьмуть участь у щорічних міжнародних фестивалях "World Fashion Kids", що відбудеться на Мальті, та "Little Miss & Mister United World" в Дубай, ОАЕ.За традицією в рамках фестивалю відбулася і благодійна акція "Від серця до серця", під час якої учасники передали подарунки дітям з дитячого будинку. 

Всі учасниці "Міні Міс Україна 2024" також взяли участь у висадці дерев дитячих мрій. Разом ми висадили магнолію, дерен, рожевий каштан і сакуру. Також в ході цьогорічного заходу відбувся і Всеукраїнський фестиваль юних моделей та дизайнерів  UKRAINIAN FASHION KIDS 2024.

Переможцями та володарями титулу "Театр мод України 2024 Grand Prix" стала Школа моделей РІМО (м. Кропивницький) з Ексклюзивним шоу прапорів.

"Гран Прі Глядацьких Симпатій 2024" отримав Театр мод "Європа" з незламного міста Харків з колекцією "Black queen" (бренд Vitalina for kids).Спеціальним гостем події став український альт-поп гурт "Енджі Крейда".

Источник материала
Поделиться сюжетом