Зірка серіалу "Острів кохання" мало не помер від приступу алергії на борту літака Emirates: розгорівся гучний скандал
Зірка серіалу "Острів кохання" мало не помер від приступу алергії на борту літака Emirates: розгорівся гучний скандал

Зірка серіалу "Острів кохання" мало не помер від приступу алергії на борту літака Emirates: розгорівся гучний скандал

Зірка британського реаліті-шоу "Острів кохання" Джек Фоулер мало не помер в літаку компанії Emirates, коли прямував до Дубаю, ОАЕ. У нього відбулася алергічна реакція на горіхи, після того, як попросив обід у бортпровідниці. Працівниця запевняла, що цього продукту немає у складі, але виявилося, що насправді є.

Актора терміново доставити в лікарню після приземлення, що врятувало йому життя. Фоулер обурився в Instagram щодо недбалого ставлення провідників авіакомпанії до пасажирів. Emirates ситуацію не прокоментували.

"Нещодавно я летів авіакомпанією Emirates, де мені дали горіхи кеш'ю. Я двічі повідомив стюардесі про свою алергію на горіхи, перш ніж мені запропонували куряче карі. Мені не дали меню на вибір, натомість прямо запитали, що я хочу – курку чи рибу. Я вибрав курку. Коли я попросив курку, я сказав бортпровіднику, що у мене сильна алергія на всі горіхи. Тоді мені сказали, що в курячому каррі немає горіхів. Коли мені принесли страву, я знову попросив ту ж саму стюардесу перевірити, і знову отримав відповідь, що до складу страви не входять горіхи. Довіряючи їй, я почав їсти куряче каррі. Відразу ж моє горло перехопило, і дихати стало надзвичайно важко", – повідомив Фоулер.

Вже після початку реакції чоловік повідомив бортпровідниці, що не може дихати, але тоді знову його намагалися запевнити, що горіхів у страві немає.

"Лише коли мій друг зажадав вперше побачити меню, я зрозумів, що це було "Вершкове куряче карі з горіхами кеш'ю", – розповів чоловік.

Вже згодом чоловікові надали медичну допомогу: принесли балони з киснем та вкололи адреналін. Через ризик померти навіть рейс прибув в пункт призначення швидше розкладу.

"Це залишило мені реальну можливість померти в літаку, оскільки я знав, що потребую негайної невідкладної допомоги. Мені дали п'ять балонів кисню, а також ввели адреналіновий шприц (Epi Pen). Я сказав пілоту: "Якщо ви не посадите цей літак найближчим часом, я помру в цьому літаку". Це змусило його прискорити політ", – продовжив він.

Після прибуття Джека Фоулера доставили до лікарні в Дубаї, де стабілізували його стан.

"Emirates, цього недостатньо. Мені пощастило, що у мене є платформа для того, щоб якомога більше людей дізналися про вашу повну недбалість. Ви несете відповідальність за своїх пасажирів та їхню безпеку. Давати пасажиру їжу, про яку двічі заявляли, що вона може завдати серйозної шкоди, неприйнятно", – наголосив актор.

Раніше OBOZ.UA писав, що акторка Кейт Вінслет зізналася, із якими проблемами стикалася під час зйомок "Титаніку".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом