"Козаче, ти шо, з дуба впав": Ющенко став зіркою TikTok через потиличник
"Козаче, ти шо, з дуба впав": Ющенко став зіркою TikTok через потиличник

"Козаче, ти шо, з дуба впав": Ющенко став зіркою TikTok через потиличник

У соціальній мережі TikTok поширення набирає відео, у якому одну з головних ролей зіграв третій президент України Віктор Ющенко. Лише за два дні кількість переглядів перевалила за 2,3 млн.

У коротенькому комедійному відео блогер на ім'я Артем негативно відповідає на пропозицію дівчини, яка знаходиться за кадром, скуштувати меду. Відеоролик з'явився у сервісі TikTok 17 червня.

"Я не люблю мед", — говорить хлопець.

Після цих слів у кадрі з'являється Віктор Ющенко, який, згідно з титрів, виконує роль батька дівчини.

"Козаче, ти шо, з дуба впав", — каже він й робить жест рукою, нібито дає потиличник.

Після цього усі герої задоволено посміхаються.

Коротеньке жартівливе відео за два дні встигло набрати понад 2,3 млн переглядів, зібрати 213 тис. вподобайок, 72 тис. поширень та майже 2,5 тис. коментарів.

Нагадаємо, влітку 2022 року Віктор Ющенко вирішив передати ЗСУ мед, який збирали на батьківщині Тараса Шевченка у селі Моринці Черкаської області та рідному селі Степана Бандери Старий Угринів Івано-Франківської області.

У 2021 році донька Віктора Ющенка Віталіна повторила небезпечну фотосесію голлівудської актриси Анджеліни Джолі, знявшись з бджолами на тілі та обличчі.

Також Фокус писав про те, що у 2023 році легендарний британський футболіст Девід Бекхем подарував королю Чарльзу ІІІ баночку меду з власної пасіки. Цікавість спортсмена до бджільництва почалася під час пандемії коронавірусу, коли він під час карантину встановив вулики в сімейному маєтку в Англії.

Источник материала
Поделиться сюжетом