Найдоступнішу модель Alfa Romeo зробили набагато потужнішою. Фото
Найдоступнішу модель Alfa Romeo зробили набагато потужнішою. Фото

Найдоступнішу модель Alfa Romeo зробили набагато потужнішою. Фото

Новий кросовер Alfa Romeo Junior Veloce 2024 показали офіційно як топовий потужний варіант найдешевшої моделі італійської компанії. Автомобіль виявився справжнім спорткаром із потужною силовою установкою.

Раніше нова Alfa Romeo Junior дебютувала на гонці 1000 Miglia в Італії як демонстраційний зразок. Незабаром очікується ринковий дебют моделі. Лінійку очолить електромобіль Alfa Romeo Junior Veloce, про який повідомили на сайті компанії.

Alfa Romeo Junior Veloce – потужний електрокар із 280-сильною віддачею. Дизайн моделі демонструє нову стилістику компанії. Тут безліч різких ліній, незвичайні фари з інтегрованими ДХВ та ефектні задні ліхтарі.

Автомобіль використовує у своїй основі компоненти Peugeot та Opel. Фактично це змінений варіант кросоверів інших компаній, які входять до складу концерну Stellantis. Італійський компактний кросовер Alfa Romeo збудували на тій же платформі, яку використовують Fiat 600, Opel Mokka, Peugeot 2008 та Jeep Avenger.

Гібрид Alfa Romeo Junior отримав потужність 136 к.с. А електромобіль у базовому варіанті пропонує 156 к.с. та 410 км запасу ходу від батарейного блоку ємністю 54 кВтг. Старт продажів очікується до кінця року.

Раніше OBOZ.UA розповідав про новий бюджетний кросовер Citroen із практичним салоном для великої родини.

Источник материала
Поделиться сюжетом