30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Євро-2024. Результат матчу Бельгія – Румунія опустив збірну України. Відео
Євро-2024. Результат матчу Бельгія – Румунія опустив збірну України. Відео

Євро-2024. Результат матчу Бельгія – Румунія опустив збірну України. Відео

Збірна Бельгії перемогла команду Румунії у 2-му турі чемпіонату Європи з футболу-2024. Зустріч на арені "Рейн Енергі Штадіон" у Кельні завершилася з рахунком 2:0.

Підопічні Доменіко Тедеско забили гол уже на 2-й хвилині, що стало третім найшвидшим взяттям воріт в історії континентальних першостей.

Румуни втратили м'яч у центрі поля, Бельгія великими силами пішла в атаку, м'яч отримав Лукаку і стоячи спиною до воріт скинув на Тілеманса. Хавбек "Астон Вілли" потужним ударом не залишив шансів Флоріну Ніці

Збірна Бельгії мала абсолютну територіальну перевагу, але забити в першому таймі так і не змогла. Румунія дуже якісно захищалася, не забуваючи про контратаки.

У другому таймі Рамелу Лукаку отримав чудовий шанс відкрити рахунок своїм забитим м'ячам на Євро, але міліметровий офсайд анулював усі зусилля лідера "Роми".

Майже одразу румунська команда мала чудові шанси зрівняти рахунок та врятувати ситуацію, але Денніс Ман не зміг переграти Куна Кастельса.

А на 80-й хвилині голкіпер "Вольсфбурга" став автором гольової передачі. Кевін Де Брейне отримав пас, зміг переграти суперника, знявши питання про переможця.

Такий результат опустив збірну України у групі Е на останнє, четверте місце.

Саме з Бельгією 26 червня підопічні Реброва мають битися за плей-офф. Вже стали відомі телеканали, які безкоштовно покажуть цю зустріч.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом