30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як зрозуміти, що настав час підгодовувати та підв'язувати помідори: головні ознаки
Як зрозуміти, що настав час підгодовувати та підв'язувати помідори: головні ознаки

Як зрозуміти, що настав час підгодовувати та підв'язувати помідори: головні ознаки

Багато садівників стикаються з проблемою пошкодження томатів равликами через те, що томати лежать на землі. Один із способів вирішити цю проблему – підв'язування. Цей метод дозволяє не тільки захистити рослини від шкідників, а й покращити їх зростання.

Садівництво поділилося своїм досвідом, який вона використовує вже кілька років, представивши інформацію у відео на Ютуб-каналі.

Потрібно поставити кілочки завдовжки 80 см, з яких 50 см залишаються над землею, а 20 см забиваються у ґрунт. Кільця розміщуються між двома томатами, а для підв'язування використовується звичайна мотузка, яку можна легко зняти восени і використовувати знову наступного року.

Томати підв'язуються на двох рівнях: перший рівень розташовується на висоті 10 см від ґрунту. Мотузка закріплюється, потім обертається навколо кілочка і йде до наступної рослини. Використовувати різні матеріали, включаючи старі колготки або трикотажний одяг.

Також важливо залишати один пасинок, який стає другим стеблом. Для підв'язування використовуйте трикотажну мотузку.

Для підживлення томатів можна використовувати дріжджове підживлення. Вона готується наступним чином: у шестилітрову пляшку додається 11 г сухих дріжджів і кілька ложок меду або цукру. Розводити в теплій воді і залишатися в теплому місці на добу. Отриманий розчин далі розводять до 10 літрів водою.

Останні новини України:

Які овочі легко вирощувати на городі навіть початківцю: потребують мінімального догляду.

Як боротися із бур'янами на городі: фермери розкрили важливі секрети.

Як урятувати врожай від колорадського жука: три ефективні методи без хімії.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом