Кров холоне в жилах. 7 найстрашніших фільмів жахів XXI століття за рейтингом Reddit
Кров холоне в жилах. 7 найстрашніших фільмів жахів XXI століття за рейтингом Reddit

Кров холоне в жилах. 7 найстрашніших фільмів жахів XXI століття за рейтингом Reddit

Сучасні фільми жахів здатні добряче налякати навіть найзагартованіших любителів всіляких страшилок. Reddit сформував рейтинг наймоторошніших стрічок XX століття.

Якщо у вас справді міцні нерви та повний запас барбовалу, то беріть великий тазик попкорну і гайда на диван. Перед вами сім фільмів, від яких кров холоне у венах, запевняє ST.

7. "Дзвінок" (2002).

Якщо ви досі з жахом згадуєте ту "гарненьку" дівчинку з довгим чорним волоссям, що вилазить з телевізора, то ця стрічка вам теж чудово зайде. О так, після перегляду "Перстня" сон точно пройде повз вас. Його моторошна і водночас тиха атмосфера спонукатиме ваше серце забитись з новою силою.

6. "Хатина в лісі" (2011).

Цей фільм ідеально поєднує елементи жахів, комедії та наукової фантастики. Це історія про студентів коледжу, на яких у віддаленій хатині в лісі нападає купа монстрів.

5. "Впусти правильного" (2008).

У цьому фільмі глядачі побачать свіжий погляд на жанр вампірів. Це чудове поєднання страхів з чудовою оповіддю. А елементи романтики заворожують і водночас тримають волосся дибки.

4. "Спуск" (2005).

Ця стрічка не така відома серед любителів жахів, аніж попередні, але її точно варто занести до списку фільмів для перегляду. Історія про групу жінок, які потрапляють у таємничу печеру. Але там на них чекає неприємний сюрприз – жахливі людиноподібні створіння, які творять страшні речі.

3. "Відьма" (2015).

Цю стрічку можна охрестити народним хоррором. Фільм розповідає про сім’ю, яка потрапила у вир надприродних подій. Акторка Ані Тейлор-Джой, яка добре відома своєю яскравою грою у жанрі жахів, зуміла і в цій картині показати свій унікальний талант.

2. "28 днів потому" (2002).

Можна з усією впевненістю сказати, що це один із найкращих фільмів Кілліана Мерфі. Дія стрічки розгортається в постапокаліптичному майбутньому Лондона, населення якого пережило смертельний вірус. Вижило декілька осіб, жах яких триває і далі. Сюжет знайомий для багатьох сучасних фільмів про зомбі.

1. "Потяг до Пусана" (2016).

І знову зомбі. Проте тут ці страшні бешкетники вирішили атакувати потяг. Тож я не позаздрю тим, хто вирушив у таку зловісну мандрівку. Стрічка, створена південнокорейськими режисерами, підіймати адреналін до небачених висот. Тож перед переглядом варто випити трішки валер'янки.

OBOZ.UA писав про те, що "Веном" повертається.

А також OBOZ.UAрозповідав, що на Netflix виходить один із найкращих фільмів про Першу світову війну.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом