Мілевський розповів, як допоміг футболісту скористатись послугами сексуального характеру
Мілевський розповів, як допоміг футболісту скористатись послугами сексуального характеру

Мілевський розповів, як допоміг футболісту скористатись послугами сексуального характеру

Колишній форвард «Динамо» та збірної України Артем Мілевський розказав, як після матчу Євро-2012 Швеція – Франція (2:0) на прохання Анатолія Тимощука влаштував для тодішнього півзахисника французької команди Франка Рібері зустріч з двома дівчатами легкої поведінки.

«Дзвонить мені пітерський чувак (Анатолій Тимощук – ред.): «Зателефонував Рібері та попросив нарити дівчаток легкої поведінки». Я кажу: «А я до чого?». – «У тебе ж записник є, ти своя людина по дівках». – «Який його прайс цікавить і скільки дівчат потрібно?». – «Зараз передзвоню», – передає Мілевський діалог з Тимощуком. 

За словами Мілевського, Рібері повідомив, що треба дві дівчини по тисячі доларів. 

«Дзвоню найголовнішій мамці: «Привіт, це Міля. Зараз йде чемпіонат Європи, збірна Франції живе у готелі «Хаят». Треба дві дівчинки по штуці», – розповідає футболіст.

За його словами, він просив, щоб дівчата не підвели, бо йому «треба марку тримати, щоб потім хвалили». Мілевський переглянув фото дівчат перед тим, як відправити їх до французького футболіста. Після цього дав адресу і сказав Анатолію Тимощуку, щоб той передав Франку Рібері привіт і попросив передати пляшку віскі за допомогу.

«Охорона завела дівчаток до Рібері, він брав їх на дві години. Я сиджу, думаю, що там відбувається. Дві години ночі, я не сплю, клацаю телевізор. Тут дзвонить мені мамка: «Все нормально. Дівчатка задоволені, він їм налив шампанське, не те що ти». Рібері був у захваті і дав зверху по 100 євро», – розповів Мілевський.

«Я слухавку поклав, видихнув. Головне, що Рібері сподобалося. Рібері залишився задоволений, а віскі я чекаю досі. Так і не виставився», – додав Мілевський.

Источник материала
Поделиться сюжетом