30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Міні-тренування: що це, та як вони допоможуть схуднути
Міні-тренування: що це, та як вони допоможуть схуднути

Міні-тренування: що це, та як вони допоможуть схуднути

У прагненні до здорового способу життя багато людей починають з амбітних фітнес-цілей, таких як щоденні тренування по годині та більше. Однак, як розповідає Eatthis, "міні-тренування" і невеликі послідовні зміни можуть призвести до найбільш корисних і успішних змін у способі життя.

Це короткі тренування, які тривають не більше 10 хвилин. Дивно, але вони виявилися неймовірно ефективними для схуднення, тонізації м'язів і підвищення рівня енергії.

1. Сприяйте щоденному руху

На відміну від тривалих тренувань кілька разів на тиждень, міні-тренування дозволяють виконувати прості та регулярні дії протягом дня. Як наслідок, стає легше включити рух у наш напружений графік, що полегшує постійні фізичні вправи.

2. Зменшують стрес

Будь-яка фізична активність викликає вивільнення ендорфінів – гормонів щастя, які покращують настрій і зменшують стрес. Регулярні міні-тренування не тільки піднімають настрій, але й усувають почуття провини, пов'язане з пропущеними тренуваннями.

3. Підвищують впевненість у собі

Позитивний вплив міні-тренувань на настрій і користь для серцево-судинної системи може викликати бажання займатися більше. Гнучкість цих тренувань, які можна пристосувати до обмеженого часу, відкриває можливості для досягнень. Таке підвищення впевненості в собі підтверджується науковими даними, що демонструють зв'язок між фізичними вправами та підвищенням самооцінки.

Якщо вас заінтригував тренд на міні-тренування і ви хочете включити його у своє життя, ось кілька ідей, з яких варто почати.

  • Утримуйте планку на прямих руках протягом 20 секунд
  • Торкніться тим самим коліном того самого ліктя 10 разів
  • Торкніться протилежним коліном протилежного ліктя 10 разів
  • Зробіть 10 віджимань
  • Відпочиньте в позі дитини 15 секунд
  • Повторіть послідовність ще 2 рази, загалом 3 раунди

Раніше OBOZ.UA розповів про три тренування з ходьбою, щоб спалити калорії. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом