Стрілянина у Дагестані: ЗМІ повідомляють про причетність до теракту двох синів глави району
Стрілянина у Дагестані: ЗМІ повідомляють про причетність до теракту двох синів глави району

Стрілянина у Дагестані: ЗМІ повідомляють про причетність до теракту двох синів глави району

Про це повідомляють російські ЗМІ. За даними росіян, обох бойовиків, які стріляли у Дагестані, вже ліквідували, передає 24 Канал.

Учасниками теракту в Дагестані були сини глави району

Російське видання "Верстка" з посиланням на власне джерело зазначило, що у стрілянині в поліцейських у Махачкалі брали участь двоє синів голови Сергокалинського району Дагестану Магомеда Омарова.

Співрозмовник, близький до Слідчого комітету Дагестану сказав, що у теракті брали участь Осман та Аділь Омарови. Як повідомляють пропагандистські ЗМІ, обох їх уже ліквідували.

Осман і Аділь Омарови могли брати участь у теракті в Дагестані: дивіться відео (18+)

За словами джерела "Верстки", місцевий Слідчий комітет розглядає версію, що бойовики були учасниками так званого сплячого осередку ісламістської терористичної організації.

Магомед Омаров неочікувано подав у відставку

Згодом російські ЗМІ написали, що глава Сергокалинського району Магомед Омаров написав заяву про відставку. Також низка російських телеграм-каналів стверджує, що Магомеда Омарова затримано.

Варто зазначити, що, за даними російських пропагандистів, третій учасник нападу бойовиків на Махачкалу – 32-річний Абдусамад Амадзієв. Він також був ліквідований під час затримання російськими спецпризначенцями.

Варто зазначити, що російські пропагандисти згодом повідомили, що Омаров мав намір подати у відставку добровільно, але не встиг. Відомо, що дагестанський посадовець всього має 9 дітей.

Раніше стало відомо, що у Махачкалі і Дербенті відновилися постріли. У дагестанській столиці 40 людей опинилися заручниками у православному храмі, а росгвардія штурмувала будівлі, де перебували терористи.

Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом