Це електронна велосипедна вантажівка ePack і вона обіцяє революцію в міській доставці
Це електронна велосипедна вантажівка ePack і вона обіцяє революцію в міській доставці

Це електронна велосипедна вантажівка ePack і вона обіцяє революцію в міській доставці

Розроблений британським стартапом Cityshuttle, ePack створений для задоволення зростаючого попиту на економічно ефективні, стійкі рішення для доставки в перевантажених міських центрах.

Нова ера в міській доставці

Оскільки бізнес прагне скоротити витрати та зменшити свій вуглецевий слід, перехід до вантажних автомобілів з електричним приводом набирає обертів, особливо в межах міста.

На відміну від традиційних фургонів і вантажівок, ці інноваційні транспортні засоби дешевші, легші в обслуговуванні та енергоефективні. Вони також виграють завдяки здатності рухатися по велодоріжках, оминаючи затори та скорочуючи час доставки, і все це з нульовим рівнем викидів.

ePack
ePack може використовувати велодоріжки, що робить його дуже мобільним / Фото Cityshuttle

Неперевершена вантажопідйомність

Однією з особливостей ePack є його вражаюча вантажопідйомність. З об'ємом 4 000 літрів і максимальною вагою корисного вантажу 350 кг, ePack значно перевершує більшість інших електричних трициклів і квадроциклів.

Така вантажопідйомність стала можливою завдяки конструкції напівпричепа, яка відокремлює вантажну платформу від основного транспортного засобу, забезпечуючи гнучкість і збільшуючи простір для зберігання.

Потужність і продуктивність

Водій ePack має змогу користуватися перевагами електричної допоміжної системи, що живиться від двох 250-ватних двигунів у задніх колесах. Таке налаштування дозволяє транспортному засобу розвивати швидкість до 25 км/год.

Залежно від рельєфу місцевості та навантаження, один заряд швидкозамінної літієвої батареї забезпечує запас ходу від 60 до 100 км. Це дозволяє ePack може впоратися з доставкою протягом цілого дня без необхідності частої підзарядки.

ePack
ePack компактний, але водночас доволі місткий / Фото Cityshuttle

Важливі функції

  • Усі шість 20-дюймових литих алюмінієвих дисків оснащені гідравлічними дисковими гальмами та підвіскою з подвійним поперечним важелем, що забезпечує плавність та безпеку руху.
  • Додаткові функції включають повну світлодіодну систему освітлення з покажчиками поворотів, камеру безпеки та сигналізацію всередині причепа, а також двері, що замикаються, з системою іммобілізації двигуна.
  • Два QLED-екрани, розташовані по обидва боки причепа, можуть відображати рекламу, яка змінюється кожні шість секунд. Це може забезпечити додатковий потік доходу для користувачів, роблячи ePack не лише засобом доставки, але й мобільною рекламною платформою.

ePack вже працює в Лондоні, і кілька комерційних клієнтів вже отримують свої транспортні засоби. Однак поки що ePack доступний лише для оренди. Cityshuttle не планує продавати ці транспортні засоби для особистого користування, принаймні поки що.

Теги по теме
Техно
Источник материала
loader
loader