28 червня — презентація першого номеру журналу «Кіно-Коло»
28 червня — презентація першого номеру журналу «Кіно-Коло»

28 червня — презентація першого номеру журналу «Кіно-Коло»

Після 16 років вимушеної паузи часопис «Кіно-Коло» знов виходить друком.

У п’ятницю, 28 червня, о 16.00 у Червоній залі Будинку кіно (Київ, Саксаганського, 6) відбудеться презентація першого номеру журналу «Кіно-Коло».

На презентації часопису «Кіно-Коло» триматимуть слово провідні українські кінематографісти молодшого/середнього/старшого поколінь – ті, хто творить кіно, а значить – глядачі, актори, критики, режисери, оператори, художники, продюсери й усі на світі.

«Тож це чудова нагода поспілкуватися, обмінятися враженнями та відсвяткувати важливу для нашої кіноспільноти подію», — повідомляють організатори.

Вихід друкованого журналу «Кіно-Коло» — це частина проєкту Видавничого дому «Антиквар» «Медіахолдинг мистецької періодики». У межах цього проєкту нещодавно вийшов друком відновлений журнал «Український театр».

Модератори заходу — Ганна Шерман та Володимир Войтенко.

Для участі у презентації зареєструйтесь за посиланням.

З інформацією про перше число «Кіно-Кола» можна ознайомитись за посиланням:
https://kinokolo.ua/.../vykhodyt-drukom-zhurnal-kino-kolo/
 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Кино украинское кино
Источник материала
loader
loader