30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Аллах акбар: військовий експерт розповів, що буде після стрілянини в Дагестані
Аллах акбар: військовий експерт розповів, що буде після стрілянини в Дагестані

Аллах акбар: військовий експерт розповів, що буде після стрілянини в Дагестані

Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, жменька людей у Дагестані вчинили масштабну акцію з перестрілками у трьох фактично місцях. Принагідно він зауважує, що режим контртерористичної операції в Дагестані триває, автошляхи перекривають, проводять перевірки, щоб спільники не втекли.

«Отже, сама російська влада натякає на те, що йдеться про велику можливу організацію. А я практично впевнений, що йдеться про організацію, яка буде збільшуватись. Якщо вже затримують голову Сергокальського району, члена «Єдиної Росії», правлячої партії путіна, здавалося б, у якого все під контролем, а його сини і племінник фактично вчинили ось це, то уявіть собі масштаби, наскільки це все могло прорости», - пояснює Олександр Мусієнко.

На його думку, незабаром ми побачимо поширення цих подій, можливо, не тільки в Дагестані. За словами експерта, може йтися про представників організацій, які сповідують радикальний іслам, організацій, можливо, і терористичного спрямування, які спрямовані на встановлення халіфату на території росії.

«І вони борються за свободу народів Кавказу, які поневолені росією, поневолені багато років і століть. Тому сподіваюся, що Кавказ повстане, і ось ця іскра запалить події в росії. Зрештою, я хочу нагадати, що боротьба за халіфат неодмінно в росії буде прогресувати. Після того, як побачили представники окремих мусульманських течій, громад, що в Сирії не вдалось це зробити, я переконаний, що наступна точка – це росія», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Источник материала
Поделиться сюжетом