1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Доставка – 0 грн: "Нова пошта" порадувала українців вигідною послугою
Доставка – 0 грн: "Нова пошта" порадувала українців вигідною послугою

Доставка – 0 грн: "Нова пошта" порадувала українців вигідною послугою

Клієнти "Нової пошти" можуть безкоштовно надіслати документи або посилки вагою до 30 кілограмів. Така можливість надається у рамках послуги "Легке повернення". Деталі пояснили на офіційному сайті компанії.

Українці активно користуються послугами онлайн магазинів та замовляють різні товари через пошту. Якщо якісь речі не підійшли, то тепер можна легко, а головне безкоштовно відправити назад. Головне встигнути протягом 14 днів.

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

Це можливо завдяки послузі "Легке повернення", якою легко скористатися у додатку:

  • зайти в розділ "Мої відправки" та вибрати посилку, яку потрібно повернути;
  • у рядку "Керувати посилкою" вибрати "Легке повернення";
  • вказати причину повернення товару;
  • надіслати посилку продавцю за створеною ЕН.

"Нова Пошта". Фото: скрін facebook

"Якщо ви повертаєте товар з категорії документи або посилки до 30 кг протягом 14 днів після його отримання, то доставка за послугою "Легке повернення" - безкоштовна", - йдеться у повідомленні.

Якщо вага відправлення перевищує 30 кілограмів, то плата за повернення нараховується за звичайними тарифами компанії. Якщо ж повернення на адресу, то буде нараховано доплату за адресне обслуговування – 35 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, доведеться доплатити від 10 до 70 гривень: "Нова пошта" оновила правила надсилання посилок.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці масово скаржаться на послуги Укрпошти: затримують і втрачають посилки.

Источник материала
Поделиться сюжетом