30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Електромобілі Kia в Україні: модельний ряд, переваги та перспективи
Електромобілі Kia в Україні: модельний ряд, переваги та перспективи

Електромобілі Kia в Україні: модельний ряд, переваги та перспективи

Популярність автомобілів Kia в Україні ні в кого не викликає питань. Відомі моделі корейського бренду регулярно лідирують у своїх сегментах, адже покупці цінують якість, надійність, дизайн та технологічне оснащення. Тим цікавіше спостерігати за сучасним розвитком електрокарів Kia в Україні – на нашому ринку компанія в авангарді електрифікації.

Мало який бренд може запропонувати такий же модельний ряд на електротязі. Асортимент максимально широкий. Все в традиціях Kia – запропонувати кожному покупцеві слушний варіант. OBOZ.UA розповідає, якими моделями компанія приваблює українських любителів електромобілів сьогодні. Забігаючи наперед, – цим автомобілям є чим порадувати навіть переконаних шанувальників двигунів внутрішнього згоряння (ДВЗ). Забігаючи наперед номер два – успіх на ринку неминучий.

Kia EV9

Великий практичний SUV – флагман електричної лінійки Kia та офіційно найкращий автомобіль 2024 року. У світі. За підсумками змагання World Car of the Year кросовер Kia EV9 здобув перемогу як у своїй категорії, так і оминув усіх учасників конкурсу – і електричних, і на пальному.

Попит на цю модель є не лише в Україні, а й у всьому світі, особливо з урахуванням гучних досягнень. Тому на наш ринок поки що потрапила лімітована партія автомобілів. Особливість кожного з них – офіційна гарантія, про яку деякі покупці "сірих дилерів" забувають. Жодний продавець не надасть тих самих умов обслуговування та підтримки, як офіційний дилер. Втім, нагадувати про це навіть не варто. А промовчати про визначні особливості EV9 неможливо.

Нова модульна платформа E-GMP з інноваційною плоскою батареєю дозволила вивести компонування електрокара на новий рівень. Результатом стали простір у салоні та по-справжньому примітний запас ходу до 563 км (WLTP). Раніше поєднання цих якостей у сегменті видавалося неможливим. Саме таким в автомобільному світі усі бачать майбутнє електричного транспорту. Однак воно вже настало.

Kia EV6

Той самий "електрокар сина маминої подруги". Той самий автомобіль, що збирає мільйонні перегляди у YouTube перемогами у змаганнях проти найдорожчих суперкарів. Той самий EV, що всіх здивував своїм дизайном. А якщо серйозно, віддача силової установки Kia EV6 GT потужністю 585 к. с. із розгоном до 100 км/год за 3,5 с нікого не залишає байдужим.

Українським покупцям у повсякденній експлуатації особливо стане в нагоді 229-сильна модифікація, яка з прискоренням за 7,3 с зробила крок далеко за рамки справді динамічних автомобілів. А ефектний кузов та сучасний інтер'єр – додаткові переваги, список яких можна продовжувати нескінченно. До них відноситься запас ходу до 523 км.

А ще – швидка зарядка на 800 В (менше 18 хвилин до 80%) та +100 км пробігу за чотири з половиною хвилини. Здається, побоювання про маленький запас ходу та повільну зарядку можна перекреслити.

Kia Niro EV

Компактний електричний кросовер призначений для комфортного переходу на транспортний засіб нового формату. При цьому компроміси ніхто не сприймає – Niro EV пропонує одні з найкращих характеристик у класі. Це невипадково – корейський виробник просто запропонував саме те, що шукали покупці.

Запас ходу Kia Niro EV до 460 км та потужність силової установки 204 к.с. перекриють із запасом потреби щоденних завдань та подорожей. У режимі швидкого заряджання заповнити батарею до 80% можна за 43 хвилини – саме для невеликого "перекусу". І продовжувати шлях!

Електромобілі Kia в Україні відрізняються офіційною гарантією та технологічним оснащенням: інтелектуальний асистент паркування RSPA, попередження зіткнень FCA, допомога руху в смузі LFA, інтелектуальний круїз-контроль SCC.

Источник материала
Поделиться сюжетом