30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кулінарна хитрість, яка допоможе вичавити всі соки з котлет: для рецепту потрібний сир
Кулінарна хитрість, яка допоможе вичавити всі соки з котлет: для рецепту потрібний сир

Кулінарна хитрість, яка допоможе вичавити всі соки з котлет: для рецепту потрібний сир

Для всіх наших шанованих читачів, котрі люблять готувати, є дуже цікава інформація. Цього разу ми розповімо, у якому разі до котлетного фаршу потрібно додати сир. Не приховуватимемо, в результаті котлети вийдуть дуже смачними, соковитими та ніжними.

За словами одного з українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв, дуже доречно та доцільно втручати сир у фарш для курячих котлет.

Сир з ринку, скріншот: TikTok

За словами кухаря, сирна маса забезпечить котлетам небувалу соковитість. При цьому важливо вибрати сир 5% або 9% жирності, але в жодному разі не знежирений.

На перший погляд, додавання до м'ясного фаршу сиру може здатися дивним, але насправді це дуже доречне рішення. Воно лише вдосконалить смакові властивості та текстуру котлет.

фарш

Ось один приклад від шефа дуже вдалого рецепту курячих котлет із додаванням сиру.

Потрібно:

- курячий фарш -500 грамів;
- сир 5% жирності – 250 грамів;
- будь-який сир твердих сортів -50 г;
- яйце -1 шт.;
- борошно - 2 столові ложки;
- цибуля -1шт.;
- зубчик часнику – 2 шт.;
- сіль та перець - за смаком.

Необхідно нарізати цибулю, подрібнити часник, змішати всі інгредієнти, зліпити котлети та обсмажити на сковороді в олії на повільному вогні протягом 30 хвилин.

Раніше повідомлялося, додайте вишні до молодого борщу і ваша кухня перетвориться на автентичний ресторан: секрет унікальної страви з Тернопілля.

Також, літні спогади мелькатимуть у кожній ложці: солодкий персиковий джем із 2 інгридієнтів.

Источник материала
Поделиться сюжетом