На новий Jeep Avenger вже отримано понад 100 тисяч замовлень
На новий Jeep Avenger вже отримано понад 100 тисяч замовлень

На новий Jeep Avenger вже отримано понад 100 тисяч замовлень

Лише пів року пройшло з моменту офіційної презентації нового компактного кросовера Jeep Avenger, а компанія вже отримала понад 100 тисяч замовлень від покупців. Про це розповідає пресслужба виробника.

Продукція Jeep продовжує задавати власні стандарти в дуже конкурентному європейському сегменті B-SUV, де легендарний бренд представлено вперше. Здобувши титул «Автомобіль року 2023» в Європі, цей компактний кросовер отримав й справжнє народне визнання – за нього своїми гаманцями вже проголосувало більш як 100 тисяч клієнтів.

На новий Jeep Avenger вже отримано понад 100 тисяч замовлень - Фото 1

Завдяки Avenger, який виробляється та продається в Європі, бренд продовжує зміцнювати свій статус та вносить в європейський сегмент B-SUV особливу ДНК Jeep – відчуття свободи, пристрасті до пригод, задоволення від водіння.

На новий Jeep Avenger вже отримано понад 100 тисяч замовлень - Фото 2

Ерік Лафорж (Eric Laforge), голова Бренду Jeep на ринку Європи, прокоментував важливі ринкові досягнення: «Коли ми святкуємо надзвичайний успіх кросовера Jeep Avenger, то справа не лише в цифрах чи нагородах. Ми святкуємо невпинне прагнення задовольнити будь-яку потребу клієнтів у мобільності, запропонувати неперевершений досвід водіння та відчуття свободи вибору. З досягненням приголомшливого результату 100 000 замовлень від клієнтів, кросовер Jeep Avenger є свідченням нашої популярності у сегменті B-SUV, заснованої на непохитній відданості інноваціям та високій якості, переосмислення вже наявних стандартів та встановлення нових рівнів можливостей автомобілів класу B-SUV».

Свобода вибору – для всіх покупців Jeep Avenger

Важливе досягнення Jeep Avenger є відображенням того, що все більше клієнтів обирають відчуття свободи, пов’язане з брендом. Ідея «Свободи вибору» підкреслює орієнтованість на клієнта та його потреби, що втілюється в широкому асортименті доступних версій Jeep Avenger: кросовер пропонується з трьома двигунами, двома трансмісіями, незабаром у клієнтів буде можливість вибору не лише переднього, але й повного приводу. Важливо зазначити що електрична версія Avenger BEV (Battery Electric Vehicle) займає 25% від загального обсягу продажів моделі.

На новий Jeep Avenger вже отримано понад 100 тисяч замовлень - Фото 3

Нещодавно сімейство знову розширилося – компанія презентувала гібридній Avenger e-Hybrid. Така пропозиція надає автомобілістам можливість максимально гнучкого вибору, що дозволяє повністю задовольнити їх вподобання та вимоги. А згодом до них доєднається ще й повнопривідний Avenger 4xe – він має з’явитися у продажі до кінця цього року.

Новий Jeep Avenger з гібридною технологією e-Hybrid

Спираючись на високотехнологічні досягнення, Jeep створив гібридний кросовер Avenger e-Hybrid, який забезпечує плавний перехід клієнтів у електрифікований автомобільний світ. Силова установка складається з бензинового мотора потужністю 100 к.с., електродвигуна потужністю 21 кВт/28 к.с. та 6-ступеневої КПП з подвійним зчепленням. Літій-іонний акумулятор місткістю 0,9 кВт-год, розташований під сидінням водія. Гібридна система автоматично перемикається між різними двигунами на основі певних умов руху, рівня заряду батареї, необхідності прискорення/сповільнення, інших параметрів.

Унікальна версія 4xe – ще більше розваг та пригод завдяки повному приводу

Новий Avenger 4xe, замовлення якого планується відкрити до кінця 2024 року, є важливим етапом розвитку моделі та бренду загалом. Кросовер може похвалитися інноваційною силовою установкою, яка поєднує в собі переваги гібридної системи та найсучаснішу технологію повного приводу 4х4.

На новий Jeep Avenger вже отримано понад 100 тисяч замовлень - Фото 4

Автомобіль має у своєму арсеналі бензиновий 1,2-літровий турбодвигун потужністю 136 к.с., два електромотори потужністю 21 кВт/28 к.с. кожен з яких відповідає за свою пару коліс, а також 6-ступеневу КПП з подвійним зчепленням. Силова установка кросовера забезпечує повністю електричний рух на низьких швидкостях завдяки електродвигунам, а також максимально захопливі характеристики під час динамічного руху – дякуючи функції E-Boost та високій потужності на всіх колесах. Максимальна швидкість може сягати 194 км/год.

На новий Jeep Avenger вже отримано понад 100 тисяч замовлень - Фото 5

Уже незабаром новий Jeep Avenger з’явиться і в українських салонах та буде доступний для тест-драйву. Кросовер українцям запропонований з гібридним або повністю електричним приводом, а також у двох комплектаціях на вибір. Ціна Jeep Avenger з технологією e-Hybrid в Україні – від 1017300 грн, а електрична версія – від 1270900 грн.

Источник материала
loader
loader