На Волині виші передаватимуть у ТЦК списки відрахованих вступників
На Волині виші передаватимуть у ТЦК списки відрахованих вступників

На Волині виші передаватимуть у ТЦК списки відрахованих вступників

На Волині під час засідання Ради оборони області обговорили питання вступу військовозобов’язаних у вищі навчальні заклади і відстрочки від мобілізації. Було вирішено, що виші надаватимуть списки відрахованих осіб, які не виконали умови для зарахування.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Волинської ОВА, передає Укрінформ.

“Вступ військовозобов’язаних у вищі навчальні заклади, аби отримати відстрочку від мобілізації обговорили на Раді оборони області. Запевнили, що є чітка домовленість з обласним ТЦК та СП, що надаватимуть списки відрахованих осіб, які не виконали умови для зарахування”, - йдеться в дописі.

Зазначається, що до обговорення залучили ректорів вищих навчальних закладів Волині, які доповіли про умови вступу та озвучили статистику щодо кількості студентів, які нині навчаються в університетах.

Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко за результатами засідання Ради оборони області доручив керівникам відповідних силових структур тримати на контролі та унеможливити ухиляння від мобілізації за допомогою навчання у вишах.

Як повідомляв Укрінформ, серед українців немає чітко вираженого ставлення до нового закону про мобілізацію: 34% його підтримують, 52% – ні.

Фото: Волинська ОВА

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader