Названо найкорисніший фрукт для організму
Названо найкорисніший фрукт для організму

Названо найкорисніший фрукт для організму

Лимони є найпотужнішими фруктами на планеті, згідно зі звітом, опублікованим Центром контролю та профілактики захворювань, який класифікував 27 "потужних фруктів і овочів".

З усіх проаналізованих різноманітних харчових продуктів лимони отримали найвищу відзнаку. Сік лише половини лимона наситить ваші клітини понад 100 відсотками щоденної рекомендованої норми споживання вітаміну С — потужного антиоксиданту, який значно знижує ризик серцево-судинних захворювань, пише Eat This Not That.

Більше того, згідно з дослідженнями, переконавшись, що ви отримуєте достатню кількість вітаміну С, ви можете прискорити спалювання жиру на цілих 25 відсотків і зменшити вашу талію.

Детоксикація

Кілька скибочок цілого лимона, кинутих у пляшку з водою, мають серйозну детоксикаційну дію. Шкірка насичена де-лімоненом, сполукою, яка надає фруктам свіжий аромат, а також допомагає активувати ферменти печінки для виведення токсинів здуття живота з організму.

Чому лимон корисно їсти із рибою

А поверх просто смаженої риби кілька свіжих кілець можуть захистити ваше тіло від ртуті. Це завдяки пектину — гелеподібній клітковині, що міститься як у серцевині, так і в шкірці, яка діє як магніт для важких металів і допомагає виводити їх із організму через сечу. Як бонус, пектин також може обмежити засвоєння жиру.

Чай з лимоном

Додавання багатого на вітамін С соку до чашки чаю показало, що він зберігає катехіни, які борються з хворобами, інакше втрачені в некислотному середовищі кишечника.

Раніше OBOZ.UAрозповідав про те, що буде, якщо почати більше їсти лимонів. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом