1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Восьминіг напав на чоловіка і побив щупальцями: поки той оговтався, завдав нищівного удару
Восьминіг напав на чоловіка і побив щупальцями: поки той оговтався, завдав нищівного удару

Восьминіг напав на чоловіка і побив щупальцями: поки той оговтався, завдав нищівного удару

У курортному регіоні Австралії, у затоці Джограф, стався незвичайний інцидент: восьминіг атакував геолога Ланса Карлсона. Відео цієї події чоловік розмістив у своєму Instagram.

Карлсон відпочивав із сім'єю на південно-західному узбережжі Австралії, коли помітив щось, що виринуло з води і вдарило чайку. Він припустив, що це був схил.

Зацікавившись, він разом із дочкою підійшов ближче і виявив, що то був восьминіг. Ланс дістав телефон і почав знімати, як раптом молюск напав на нього і вдарив щупальцями.

"Восьминіг накинувся на нас, це був справжній шок", – сказав Карлсон.

Восьминіг, скріншот: YouTube

Пізніше, коли він знову вирушив у воду, щоб зібрати раковини, восьминіг не наважувався зупинитися. Ланс відчув різкий удар по руці, який нагадав йому хльосту хлистом. Через запітнілі окуляри він не відразу зрозумів, хто його атакує. На березі він побачив сліди щупалець на своїй шиї, руці та спині.

Карлсон попросив дружину обробити рани "Кока-колою", бо знав, що оцет допомагає при таких опіках, а кислотністю вони схожі.

Ланс зізнався, що після ударів восьминога відчув печіння, хоча це було не так страшно порівняно з наслідками укусу медузи "блакитна пляшечка" (Physalia physalis, також відома як "португальський кораблик"), після контакту з якою з'являються кровотечі та виразки.

У своєму Instagram Карлсон підписав відео: "Самий злісний восьминіг у затоці Джограф! Після того, як я погнався за чайкою, він вирішив, що ми з дочкою заслуговуємо на прочуханки! Пізніше я виявив його будинок серед крабового цвинтаря, звідки він знову прийшов за мною! "

Коли відео стало популярним, Ланс висловив занепокоєння, що люди почнуть боятися восьминогів. "Це дивовижні істоти, які явно мають якісь сильні емоції (як і ми!)", – додав він.

Раніше ми писали, що в серці України знайдено гніздо динозаврів: де саме жили доісторичні гіганти

Крім того, Знай.ua повідомляв, що ноти поневолюють столицю Японії: звідки вони з'явилися і чому винне аніме.

Источник материала
Поделиться сюжетом