Столичний чиновник потрапив до "списку держосіб, що підривают ьсімейні цінності"
Столичний чиновник потрапив до "списку держосіб, що підривают ьсімейні цінності"

Столичний чиновник потрапив до "списку держосіб, що підривают ьсімейні цінності"

Микола Поворозник, що обіймає посаду першого заступника голови Київської міської державної адміністрації, потрапив до списку “ДИСКВАЛІФІКОВАНІ”. Це сталося через його публічну підтримку ЛГБТ-спільноти, що викликало критику з боку сімейних організацій, які вважають такі дії неприйнятними під час військового стану.

Столичний чиновник потрапив до "списку держосіб, що підривают ьсімейні цінності" - Фото 1

У 2024 році, попри заперечення військовослужбовців і ветеранів, в Києві було заплановано проведення “Маршу рівності”. Цей захід, спрямований на підтримку прав ЛГБТ-спільноти, планувався попри звернення військових до міської влади з проханням його не проводити.

Перед самим заходом, Микола Поворозник публічно заявив про свою підтримку “Маршу рівності”, що відбувся 16 червня. Він закликав мешканців міста і гостей столиці підтримати захід і проявити толерантність до всіх, незалежно від їхньої ідентичності.

Столичний чиновник потрапив до "списку держосіб, що підривают ьсімейні цінності" - Фото 2

Такі його дії були зафіксовані на його сторінці у Facebook, де він зазначав про важливість заходів безпеки, які були обговорені з організаторами “Маршу рівності”. Поворозник також підкреслив значення цього заходу для прав людини.

Раніше повідомлялось:"КиївПрайд" має план провести Марш рівності — Рада церков проти, вказуючи політичність та руйнування інституту сім'ї

Реакція на його публічну підтримку була миттєва — він був доданий до реєстру “ДИСКВАЛІФІКОВАНІ”, організованого рухом “Всі разом!”, який виступає проти дій, що можуть підривати традиційні сімейні цінності. Реєстр містить імена політиків і державних службовців, які виступають проти традиційних інститутів сім’ї та природних цінностей, з метою інформування громадськості.

Деталі. У нашому телеграм-каналі Хрещатик ми повідомляли про проведення "Маршу рівності", а також іншої акціх в той день - "Ходи за традиційні сімейні цінності". Всі політичні та інші заяви на відео публікували того дня на каналі. Детальніше - за посиланням (посилання на сам телеграм-канал).
Источник материала
loader
loader