1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дженніфер Лопес помітили в економ-класі літака
Дженніфер Лопес помітили в економ-класі літака

Дженніфер Лопес помітили в економ-класі літака

Лопес летіла з Неаполя до Парижа, щоб відвідати Тиждень моди. Її супроводжував охоронець.

54-річна американська співачка й акторка Дженніфер Лопес, яка з'явилася в розкішному вбранні Dior на показі нової колекції люксового бренду в Парижі, в столицю Франції з Неаполя летіла в економ-класі на рейсі KLM. Про це повідомляє таблоїд TMZ із посиланням на очевидців, які летіли з дівою одним бортом.

Лопес змішалася з іншими пасажирами і сиділа біля вікна, дивлячись у телефон.

Перед посадкою на рейс вона пройшла через аеропорт в білій толстовці, відповідних спортивних штанях і сонцезахисних окулярах. Із собою в неї була масивна велика сумка, що стояла на середньому сидінні поруч із нею, у якій можна було зберігати все необхідне для подорожі. Охоронець Джей Ло сидів біля проходу, а між ними лежала її сумка.

В Італії, звідки летіла до Франції, Дженніфер відпочивала одна, без чоловіка і дітей. Не дивлячись на самотність, вона, за словами друзів, була в гарному настрої і чудово проводила час, катаючись на яхті і роблячи селфі на тлі мальовничих пейзажів.

В останні місяці Лопес стикається з безперервними чутками про "швидке" розлучення з Беном Аффлеком, з яким у липні вона відзначить другу річницю шлюбу. Протягом кількох місяців пара живе окремо: Бен зняв будинок за $100 тисяч у Брентвуді, ближче до своєї колишньої дружини Дженніфер Гарнер і трьох їхніх дітей.

Ба більше, подружжя виставило на продаж свій розкішний особняк у Беверлі-Гіллз за $60 мільйонів доларів, проживши в ньому близько року. Поки що охочих купити розкішну нерухомість не знайшлося.

Через проблеми в особистому житті Лопес скасувала свій тур This Is Me... Live, який мав розпочатися в липні, напередодні її 55-річчя. Своє рішення вона пояснила тим, що хоче побути зі своїми дітьми, сім'єю і близькими друзям. Інсайдери кажуть, що вона має намір вирушити на гастролі 2025 року.

Раніше Фокус писав, що психотерапевт назвав причину розриву стосунків Бена Аффлека і Дженніфер Лопес, а знаменита телесваха передбачила, чим обернеться розлучення для знаменитостей.

Источник материала
Поделиться сюжетом